dilluns, 14 de juny del 2010

CARREGANT UN AMULET D'ENERGIA

Per carregar un objecte amb la nostra pròpia energia i convertir-lo en el nostre amulet, escollirem un objecte que ens agradi, pot ser una pedra, una petxina, caragol de mar, o qualsevol altre objecte de la natura que per algún motiu o altre ens sembli maco. El portarem amb nosaltres durant un temps, amb un mes n'hi haurà prou, i intentarem estar-hi en contacte directe el major temps possible, així es carregarà més ràpidament. Podem energitzar l'objecte amb la nostra vibració habitual o donar-li algun sentit.
Per energitzar-lo amb la nostra vibració habitual serà suficient que l'objete romangui amb nosaltres el temps necessari. Per donar-li un sentit especial haurem de mirar la peça i començar a pensar en el sentiment que li volem transmetre. Ho farem en un moment en que estiguem relaxats i sols. Respirarem profundament varies vegades i ens concentrarem en un determinat acte amb l'objecte a les mans mirant-lo mentre elaborem imatges mentals. Com més concentrats estiguem en la transmisió del sentiment, més gran serà l'energia que traspassem a l'objecte.
Repetirem aquest acte unes 15 ó 20 vegades per carregar-lo de forma adient. No obstant, si no hi esteu acostumats i comenceu a sentir-vos cansats o fatigats, deixeu l'acció i torneu-hi quan us hi sentiu amb ànims. No hem de forçar mai la nostra energia psíquica, ja que podríem quedar a la mercè de persones que, conscient o inconscientment, vulguin influir en nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat