dimecres, 12 de maig del 2010

FRAGÀNCIES I ESPELMES (II)

Els olis essencials els podem trobar a totes les botigues d’essències i productes naturals i biològics. Les possibles combinacions barreges són infinites. Tenen un efecte molt particular sobre la psique, creant estats d’ànim diferents i desencadenen sensacions diverses. Alguns dels aromes més comuns són:

Essència de bergamota: Fragància cítrica, càlida i florida. Augmenta la confiança en les nostres pròpies forces i capacitats i ens ajuda a concentrar-nos en els nostres objectius. Activa les forces lluminoses.

Essència de caieputi:
Fragància fresca semblant a la de d’eucaliptus. D’efecte equilibrador, transmet una sensació de seguretat i recolliment. Ens facilita aprendre de les nostres pròpies experiències i a canviar la vida.

Essència de berbena: Fragància fresca d’aroma àcida que exerceix un efecte estimulant, accelera els processos mentals. Augmenta el poder de concentració i associació ajudant-nos en la fixació dels nostres objectius.

Essència de gerani de fulles perfumades: Fragància entre àcida i el perfum de la rosa, efecte lleugerament estimulant. Crea un ambient fresc, social. Aporta harmonia i ritme als actes públics. Efecte eficaç en xerrades i negociacions.

Essència de gingebre: Aroma dolç, fresc i penetrant. Dóna energia i crea harmonia. Ajuda a crear en entorn bell i estètic.

Essència de gessamí: Fragància florida, femenina, d’efecte estimulant i inspirador. Vivifica l’ànim i convida a llargs viatges de descobriment. Transmet lleugeresa i desinhibició i estimula la fantasia.

Essència de camamilla: Aroma que varia entre dolç a suaument especiat, fresc i d’efecte relaxant. L’essència de camamilla crea un equilibri interior deliciós i calma els nervis.

Ungüent de sàlvia de moscatell: Fragància melosa i fresca d’efectes relaxants o embriagadors. Amplia els horitzons, desperta una curiositat inusitada per lo nou i desconegut i ens dóna l’ànim per escometre els canvis d’actitud necessaris.

Essència de neroli: Fragància entre dolça i florida d’efecte calmant molt pronunciat. L’essència de neroli enforteix l’autoestima i és un antidepressiu.

Essència d’orenga: Aroma penetrant, d’efectes predominantment tranquil•litzants, a vegades estimulant, depèn de les necessitats concretes. L’essència d’orenga ens ajuda a ordenar les forces presents i a aplicar-les de forma sistemàtica al nostre objectiu.

Essència de pachulí: Fragància exòtica, oriental, d’efecte estimulant. Desperta el desig de traspassar els límits exteriors i interiors i ens dóna força per descobrir els nostres propis i inusuals camins.

Essència de fusta de sàndal: Fragància suau, oriental, que potencia l’equilibri. Euforitzant i calmant a la vegada, estimula la fantasia i aporta impulsos d’activitat creativa. Transforma les energies sexuals i desperta forces espirituals.

Essència d’encens: Te un aroma sec i especiat. Potencia l’equilibri. Estableix les comunicacions amb els móns astrals, enforteix la fe i revitalitza les activitats espirituals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat