dijous, 13 de maig del 2010

FRAGÀNCIES I ESPELMES (III)

ENCENS

La força de l’encens prové de les vibracions de la fragància que emana. L’encens existeix de moltes formes: en gra, cons, daus, varetes... Cada barreja d’encens te un comportament diferent quan es crema, i amb la pràctica aprendrem les proporcions que millor combinen.


Encens purificador normal: dues parts d’olíban, pètals de rosa, romaní i una part de la següent barreja d’herbes: mirra, benjuí, canyella de Ceilan, berbena, fusta de sàndal i llorer.

Protecció: olíban, fusta de sàndal i romaní a parts iguals, angèlica, assa fètida, artemisa, trèvol, candelària, fonoll, serval. La barreja es pot ampliar a voluntat.

Curació: mirra, pètals de roses i safrà (curació general), menta verda (pulmons), eufràsia (visió), lavanda, mandràgora, marialluïsa artemisa, clau d’espècia, majorana, i pell de taronja (mal de cap), eucaliptus (refredat).

Amor: lavanda, mirra, pètals de rosa, arrel de gladiol florentí a parts iguals i tres gotes d’essència d’almesc i pachulí, bergamota, majorana, dent de lleó, sempreviva.
Meditació: flor de gessamí, fusta de sàndal i olíban.

Ofrenes: pètals de rosa, berbena, canyella de Ceilan, mirra i olíban a parts iguals.

Estudis: canyella de Ceilan, romaní i flor de nou moscat a parts iguals.

Èxit: benjuí i canyella de Ceilan a parts iguals.

Resultats favorables: clau d’espècia, nou moscat, bàlsam de llimona i fusta de cedre.

Purificació: com ingredient únic i per tots els objectius: olíban; en barreges: llorer, falguera, mil-en-grana, romaní, hipèric, alfàbrega, ginebrer, angèlica y artemisa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat