dimarts, 6 d’abril del 2010

Calaix d'escriptori

Tingueu un botiquí de primers auxilis espirituals en un dels vostres calaixos per mantenir-vos en bona forma. Incloeu totes o qualsevol de les coses següents:

CARTES
  • Cartes espirituales: veure post del 6 de febrer de 2010 "Petits exercicis per aixecar l'ànim II". Primer exercici.
  • Cartas de colors: veure post de 6 de febrer de 2010 "Petits exercicis per aixecar l'ànim II". Tercer exercici.

Escolliu una carta i, durant uns minuts, respireu lenta i tranquil·lament mentre mireu únicament aquesta carta, permetent que la qualitat o color simplement passin a través vostre netejant-vos. Col·lqueu-la en algun lloc on la pugueu seguir veient sempre que ho desitgeu.

  • Cartes per pendre decisions: veure post del 6 de febrer de 2010 "Petits exercicis per aixecar l'ànimo II". Segon exercici.
  • Tingeu-les sempre a mà per quan necessiteu un consell per pendre una decisió a l'instant.


ELEMENTS

Busqueu 4 fotografies petites que representin els quatre elements. Les targes postals són ideals, però valen igualment fotos o il·lustracions retallades de revistes.

  • TERRA: la imatge d'un bosc, prat, camp, etc.
  • AIGUA: una imatge del mar, d'un llac o riu.
  • FOC: una imatge de flames, un volcà, etc.
  • AIRE: una imatge de núvols, ocells o papallones.

Escolliu una imatge que us evoqui el sentiment que vosaltres necessiteu. Visualitze el poder de l'element corresponent manifestant-se amb força en el vostre cos.

  • TERRA: nudreix i dóna poder. Imagineu fortes arrels creixen en la profunditat del subsol i us connecten amb el poder de la vida.
  • AIGUA: neteja i cura. Visualitzeu-la fluint cap a vosaltres i atravessant-vos, dissipant tota la negativitat.
  • FOC-ENERGIA: Sentiu com us ompliu d'energia sentint-vos particularment viu.
  • AIRE: Inspiració. Imagineu una brisa fresca que escombra i allunya totes les vostres preocupacions.

IMATGES DE PAISATGES

Veure post del 6 de febrer de 2010 "Petits exercicis per aixecar l'ànim IV. Sisè exercici

Contempleu la imatge que heu escollit durant uns minuts i escapeu-vos del mundanal soroll cap a unes merescudes vacances espirituals.

EL MOTIVADOR

Què és el que us motiva? Per què esteu treballant? Pel futur dels vostres fills, per als clients somrients i satisfets, per tenir un cotxe nou, per viatjar pel món, per ascendir a la feina? Tingueu un objetiu o imatge que ho representi a la vostra taula de treball per què us ho recordi quan us pregunteu si val la pena.

El petit lilbre de l'èxit

Feu un petit llibre amb els vostres èxits per emprà com antídot instantani contra la baixa autoestima.

NECESSITAREU:

  • Un quadern de notes bonic

Feu una llista en aquest quadern amb totes aquelles coses en les que heu tingut èxit o en les que en alguna ocasió heu tingut èxit. Anoteu totes les vostres fites remontant-vos tant com us sigui possible en el temps, incluent les coses més petites (les coses grans ocuparan tota la pàgina per sí soles). Feu servir tinta daurada i colors per subratllar i guarnir la pàgina. Enganxeu estrelletes i calcomanies de color si ho desitgeu. Guardeu el quadern en un calaix pels moments en que la vostra confiança i autoestima necessitin una empenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat