divendres, 2 d’abril del 2010

PRIMERS AUXILIS

Preneu-vos el vostre temps en certs moments del dia per tornar a centrar-vos en sí mateixos. Com us sentiu? Si necessiteu reequilibrar-vos, proveu a realitzar un ritual per entrar en sintonia amb sí mateixos. Algunes vegades sols teniu que concedir-vos una mica de temps lliure. La propera vegada que tot amenaci amb superar-vos, demaneu disculpes i retireu-vos a un lloc tranquil. Durant uns minuts feu uns quants exercicis de respiració per procedir a una visualització ritual, tal i com es descriu a continuació.

Ira

Heu intentat respirar profundament i comptar fins a deu, però encara esteu enfurismats. Abans d'esclatar, feu servir aquesta ira per alimentar una visualització inofensiva. Imagineu un volcà entrant en erupció a l'interior de la vostra persona. Veieu com vomita lava ardent i com surten disparades guspires incandescents. Toqueu-vos el front i continueu observant com l'erupció es va transformant en un resplandor de focs d'artifici, impregnant l'escena de colors espurnejants i resplandents. Deixeu que els focs d'artifici s'esvaexin i a les hores torneu a la feina amb el cap més fred i aclarit. Si la presió torna a augmentar, toqueu-vos el front durant un moment i deixeu que aquesta es decarregui en un explosió d'estels de colors.

Estrès

Presioneu-vos lleugerament les temples amb els dos dits índex. Penseu en la situació, persona o problema que us produeix aquest estrès. Intenteu visualitzar-ho clarament i després observeu com una boirina suau i rosada va omplint gradualment l'escena. Deixeu que aquesta boirina es faci més densa fins a convertir-se en una boira rosada que impedeix qualsevol visió. Visualitzeu ara com s'encongeix i es converteix en un simple punt i després deixeu que desapareixi. Sempre que us veieu amenaçats per l'estrès, presioneu-vos lleugerament les temples durant uns instants.

Por

Si us sentiu vulnerables, el que necessiteu és un escut protector. Ajunteu les gemmes del dits davant del vostre pit i imagineu una llum blanca i brillant dins del vostre cor. Segons respireu, visualitzeu com aquesta llum s'exten fins que us emboliqui completament en una bombolla radiant. Deixeu que la bombolla es solidifiqui i es converteixi en una superficie reflectora rutilant. Sentiu-vos segurs i tranquils dins la vostra bombolla de llum, sabent que qualsevol cosa negativa senzillament rebotarà contra ella. Quan necessiteu sentir-vos segurs, senzillament ajunteu les gemmes dels vostres dits davant vostre.

Cansament

Poseu els palmells de les mans cara amunt. Imagineu-vos que esteu sota la dutxa, però que en lloc d'aigua cau sobre vostre un arc de sant martí de llum. Summergiu-vos-hi completament en els seus gloriosos colors, sentint com disipen tot el vostre cansament i negativitat canviant-los en energia i goig. Quan necessiteu aclarir-vos, poseu els palmells de les mans cara amunt novament per rebre una major quantitat d'aquesta energia radiant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat