dilluns, 5 d’abril del 2010

GUANYANT CONFIANÇA

Quan un té confiança, pot aconseguir gairebé qualsevol cosa que es proposi. La confiança ens pot ajudar a trampejar qualsevol temporal i a desenvolupar qualsevol tasca. Ens ajudarà a dir sí a les coses que desitgem i a dir no a les coses que no volem fer. Estimuleu la confiança en vosaltres mateixos amb algun d'aquests rituals.

Anell de confiança

Aquest ritual invocarà als quatre elements en el vostre ajut.

NECESSITAREU:
  • Una espelma vermella
  • Encens
  • Una pedra
  • Un bol amb aigua
  • Un anell

Agafeu l'anell i poseu les demés coses davant vostre. Enceneu l'espelma i intenteu imaginar que absorbiu tota la passió i energia del foc. Preneu-vos el vostre temps i deixeu que aquest sentiment travessi l'anell, pugi pel vostre braç i arribi fins el vostre cor. A continuació passeu l'anell pel fum de l'encens i visualitzeu la gràcia fresca de l'aire entrant en ell. Altre cop, aspireu el fum de l'encens i introduiu aquest sentiment al vostre cos i ment. Després, toqueu la pedra amb l'anell i imagineu que la força i resistència de la terra passen a l'anell i d'allà al vostre cos. Sentiu com us aneu fent forts, sòlids com una roca. Finalment, introduiu l'anell a l'aigua i experimenteu com l'immens poder del mar s'introdueix a l'anell. Sentiu com les marees dins vostre es fan més fortes, dissolent tota negativitat. Poseu-vos l'anell al dit i visualitzeu la força del quatre elements actuant harmònicament en el vostre interior. Porteu l'anell posat sempre que necessiteu l'energia dels elements.

Bengala

Vau obtenir alguna distinció a l'escola? Dons ara us en podeu atorgar tantes com vulgueu.

NECESSITAREU:

  • Un paquet d'estrelles daurades
  • Un tros de cartolina
  • Una espelma

Enceneu l'espelma i escampeu les estrelles davant vostre amb la banda brillant cara amunt. Observeu-les i imagineu-vos a vosaltres matgeixos en el vostre millor moment. Cada cop que penseu en un dels bons aspectes o en alguna cosa que hagiu aconseguit, enganxeu una estrella a la cartolina. Enganxeu-les aleatòriament o seguiu un patró, com volgueu, l'objectiu és cobrir la cartolina amb estrelles. Feu memòria per recordar el més mínim detall. Poseu la tarja on la pogueu veure i emporteu-vos algunes estrelles a la feina per enganxar-les allà.

La cadira amulet

Tingueu confiança en vosaltres mateixos

NECESSITAREU:

  • Una cadira amb respatller totalment vertical
  • Espelmes suficients per fer un semicercle al voltant de la cadira (espelmes gruixudes i curtes són ideals)
  • Un amulet per la confiança (alguna cosa que pugueu posar en una cinta o cadena i portar penjar al coll)

Col·loqueu les espelmes al voltant de la cadira i enceneu-les. Asseieu-vos davant de la cadira, però a certa distància, i imagineu que el vostre doble ideal, desinvolt, encisador i segur de sí mateix està assegut a la cadira. Visualitzeu-vos a vosaltres mateixos clarament. Parleu amb aquest doble idealitzat, esbrineu com se sent, com veu el món i com encara les coses. Quan us sentiu preparats, asseieu-vos vosaltres a la cadira (compte amb les espelmes). Imagineu fincant-vos en aquesta pell pròpia de confiança. Quina sensació us produeix? Poseu-vos l'amulet per la confiança al coll per lligar i retenir els sentiments. Seguiu gaudint-ho durant l'estona que volgueu. Visualitzeu-vos amos d'una agradable confiança i molt jovial en diferents situacions. Porteu posat l'amulet per tal que us recordi el vostre jo encisador i amb confiança en sí mateixos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat