dissabte, 3 d’abril del 2010

DESAFIAMENTS, PROBLEMES I OPORTUNITATS

Heu notat que a la gent li encanta dir als demés que els problemes són oportunitats disfrassades? Especialment quan és un qui te tots els problemes i ells semblen tenir totes les oportunitats. Amb tot això, no serveix de res intentar esquivar els problemes. Amb l'ajut dels rituals, us podeu obrir camí a través dels sotracs i camps minats de la feina i obtenir ajuda i recolzament per a fer front als desafiaments, superar obstacles i cercar oportunitats.

Minimitzador elemental

Superar obstacles resulta molt més senzill quan la vostra ment està connectada amb el problema i vosaltres teniu una actitut positiva i enèrgica al respecte. Comproveu si el següent ritual us ajuda a adoptar una actitud mental més constructiva.

NECESSITAREU:
  • Paper
  • Un bolígraf amb una tinta que no sigui a prova d'aigua
  • Un bol d'aigua
  • Un recipient no inflamable
  • Una jardinera de finestra, test o jardí
  • Una espelma

Aquest ritual s'ha de fer en el transcurs de dues tardes, però permet que els quatre elements operin sobre el vostre problema. Enceneu l'espelma i escriviu la natura de la vostra contrarietat. Subratlleu-lo dient: "això no tornarà a passar". En primer lloc, deixeu que l'aigua ho dissolgui. Deixeu el paper a l'aigua fins que la major part de tinta possible s'hagi disolt. A continuació deixeu que l'aire ho purifiqui. Poseu el paper en un lloc segur a l'exterior en plena llum del sol i deixeu-ho fins el dia següent. Després deixeu que el foc ho consumeixi. Durant la nit següent torneu a encendre l'espelma i, prenent les degudes precaucions, enceneu el paper sec i deixeu que es redueixi a cendra. Finalment, deixeu que ho amagui la terra agafant la cendra i enterrant-la. Una jardinera de finestra o un test poden servir.

El poder de la dutxa

La sal i la pluja són coses freqüents, així que aprofiteu l'oportunitat per a realitzar aquest ritual.

NECESSITAREU:

  • Sal
  • Una zona exterior asfaltada
  • Un dia plujós

Espereu un moment que no plogui, sortiu a l'exterior i feu servir la sal per marcar un quadrat prou gran per què hi capigueu dins. Quedeu-vos dins el quadrat fins que torni a ploure i observeu com es disòl la vostra obtrucció.

Moments de disolució

No hi ha ritual més fàcil que aquest.

NECESSITAREU:

  • Una espelma vermella
  • Una agulla o alguna cosa semblant

Inscriviu la runa Isa , prop de la part superior de l'espelma. Aquesta runa representa un caramell i simbolitza aquelles coses que estan congelades i paralitzades. Enceneu l'espelma i concentreu-vos en com els obstacles es desfan a mida que la vostra barrera de gel es desfà igualment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat