diumenge, 4 d’abril del 2010

TROBANT SOLUCIONS


Per trobar solucions cal que obriu la ment. Les respostes als problemes poden venir de les profunditats del vostre inconscient, però no si aquest està cobert de dubtes i incertesa. Feu servir els següents riutals per dissipar els vostres temors i encendre l'optimisme respecte a trobar un resultat positiu.


Aclarint les idees



NECESSITAREU:
  • Paper
  • Un pinzell o un bolígraf
  • Suc de llimona
  • Una espelma

Enceneu l'espelma i amb el suc de llimona dibuixeu un símbol d'esperança al paper: potser un sol, una flor, un ocell, un àngel o algun símbol més específic sobre la solució que necessiteu. Semblarà un paper en blanc. Mediteu sobre això durant una estona, establint paral·lelismes amb el que fet que esteu en blanc. Recordeu-vos a sí mateix que la "resposta està allà". Exposeu el paper a l'escalfor de l'espelma, evitant, evidentment, que s'encengui, i observant com apareix la solució al vostre problema. Heu de creure que la resposta es gestarà al vostre inconscient de la mateixa manera. Poseu el paper allà on el pugueu veure amb freqüència.

Desenredant


NECESSITAREU:

  • Un tros de llana o fil gruixut
  • Encens
  • La música que us agradi

Enceneu l'encens i passeu la llana pel fum per donar-li energia i beneïr-la. Penseu en el vostre problema i comenceu a fer un nus amb el fil o llana, imaginant al mateix temps que esteu lligant tota la vostra frustració en els nusos. No els feu massa forts i continueu fent-ho fins que la llana sigui un gran nus. Agafeu el nus amb les mans una estona i digueu-vos a sí mateix: "El que està fet es pot desfer; el que està enredat es pot desenredar". Poseu la música que hagiu escollit, aspireu l'aroma de l'encens i, lenta i meticulosament, comenceu a desfer els nusos. Preneu-vos el vostre temps, gaudint de la música mentre ho feu. Cada cop que desfeu un nus, imagineu que esteu resolent una part del problema. Quan hagiu acabat, feu un capdell amb la llana o fil i poseu-los on el pugueu veure. Poseu la música un cop al dia fins que el vostre problema estigui resolt.

Sorprenent


NECESSITAREU:

  • Un llibre de trencaclosques que contingui un laberint.
  • Bolígraf o llapis.

Aquest és un bon ritual per fer discretament a l'escriptori o durant un descans. Feu un parell de respiraciones profundes per concentrar la vostra ment. Concentreu-vos en el vostre problema experimentant la certesa que en algun lloc hi ha una solució al problema. Mantingueu-vos concentrats mentre cerqueu la sortida del laberint. Imagineu que esteu observant el vostre problema des de la mateixa perspectiva, veient tots els possibles camins i esculls i que sou capaços de trobar una sortida. Visualitzeu el vostre problema com una mena de trencaclosques: potser heu escollit un camí equivocat, però a la fi, assolireu el vostre objectiu.

Benvingut

Les oportunitats juguen a favor d'una ment oberta, especialment, si la ment està a la recerca d'aquestes oportunitats.

NECESSITAREU:


  • Una clau (mentre més treballada i especial, millor)
  • Un bol amb aigua
  • Una targeta de visita o alguna cosa que simbolitzi la vostra feina
  • Una porta (a la feina si es possible, si no, a casa)

Si és possible, realitzeu aquest ritual a la llum de las espelmes. Tanqueu la porta i poseu la clau i la tarjeta de visita o símbol a l'aigua. Agafeu el bol amb les mans i visualitzeu com els dos objectes emanen poder donant energia a l'aigua. Poseu un dit a l'aigua i "apropeu-vos" al marc i al pom de la porta (mantenint el dit a l'aigua). Asseieu-vos una estona i visualitzeu que el pom gira, la porta s'obre i entra tota mena de coses meravelloses. Agafeu la clau i la targeta mentre imagineu tot això. Obriu la porta real abans d'anar-vos-en. Poseu la clau al vostre clauer, treieu la tarja i guardeu-la a la cartera o bolso.

Una finestra oberta a les oportunitats


Una altra ocasió per estimular les oportunitats.

NECESSITAREU:


  • Una finestra per on entri el sol
  • Una campana
  • Una cinta daurada
  • Una targeta de visita o símbol de la vostra feina
  • Un gerro amb flors grogues

Poseu el gerro de flors a l'ampit de la finestra i obriu completament la finestra per tal que entri el sol. Feu sonar la campana per alertar el vostre inconscient. Emboliqueu la targeta de vsita amb la cinta daurada i poseu-la entre els pètals de les flors. Quedeu-vos una estona davant la finestra oberta gaudint de les flors i visualitzant un torrent d'oportunitats que entren per la finestra. Deixeu la targeta i les flors al sol tot el dia (i la finestra oberta si pot ser). Al dia següent emporteu-vos les flors a la feina i poseu-les a la finestra. Porteu a sobre, a la cartera o bolso, la traja embolicada amb la cinta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat