diumenge, 14 de febrer del 2010

CANVIANT L'AMBIENT (III)

BENEDICCIONS

Cap casa amb esperit està completa sense benediccions. Probeu a fer aquest ritual per atraure la gràcia a la vostra llar.

NECESSITAREU:
  • Una espelma gran
  • Fotos de la família o vostres si viviu sols
  • Flors
  • Encens
  • Una copa de vi o d'aigua mineral
  • Llapis i paper
  • Una cinta daurada

Assaieu-vos en el cor de casa vostra. Poseu una espelma, l'encens, les flors i les fotos en una tauleta per formar una espècie de petit altar. Enceneu l'espelma i l'encens. Preneu-vos el temps necessari per relaxar-vos i sentir-vos còmode concentrant-vos en el que teniu intenció de fer: generar una sensació que beneixi la vostra llar.

Escriviu en el paper l'adreça de casa vostra i el nom de les persones que hi viuen. Feu servir la resta de paper per escriure totes les coses que us agradaria que estiguessin presents a la vostra casa i família: amor, tolerància, alegria, abundància, etc. Observeu les fotografies i penseu en totes les coses bones que desitgeu per a totes les persones que hi surten (inclòs vosaltres mateixos).

Doblegueu el paper i tireu-hi unes gotes de vi o aigua mineral, demanant les benediccions de l'amor, la sort, la llum, la bondat i la sabiduria. LLigueu la cinta daurada al voltant del paper doblegat i poseu-ho al altar entre les flors i les fotos. Feu un brindis amb la copa de vi o aigua dient: "Que totes les coses bones estiguin en aquest lloc". Imagineu les flames de les espelmes escampant la resplendor dels vostres destijos per l'univers.

Manteniu en el seu lloc el petit altar durant uns dies. Torneu a encendre l'espelma amb freqüència per recuperar aquest ambient de bons desitjos i benediccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat