dilluns, 22 de febrer del 2010

CANVIANT L'AMBIENT (VII)

CUARTOS DE BANY

El cuarto de bany pot ser un lloc dotat de propietats meravellosament curatives pel cos, la ment i l'esperit. Purificadors, revitalitzadors, relaxants i nutrients, els cuartos de bany constitueixen un santuari físic i espiritual. Realitzeu aquest ritual per dedicar al vostre cuarto de bany a la pau i convertir-lo en un oasi de relaxació i recuperació.

NECESSITAREU:
  • Totes aquelles coses que us agradaria tenir en el vostre bany-oasi: espelmes per posar al voltant de la banyera, olis de bany perfumats, sabons, tovalloles, locions i ungüents.
  • Cistelles, bols o capses on guardar i/o exhibir aquests estris.
  • Un vaporitzador amb aigua de roses.
  • Una espelma de color turquesa.
Enceneu l'espelma i poseu tota la vostra atenció en el que esteu fent: consagrar el bany com el lloc de neteja i recuperació del cos, la ment i l'esperit. Vaporitzeu el bany amb l'aigua de roses i gaudiu un moment del seu perfum suau i refrescant com la pluja d'estiu.

Intenteu visualitzar que uns raigs de llum suau i clars produits per la flama de l'espelma, van netejant i purificant cada racó del vostre bany. Invoqueu l'esperit de la curació per que romani en el lloc mentre respireu el perfum d'aigua de roses deixant que el vostre cor s'ompli de serenor.

Imagineu que, omplint l'habitació de tranquilitat, la llum s'exten cap a l'exterior.
Col·loqueu els sabons, olis i demés estris escollits. Potser podeu acabar el ritual prenent un bany a la llum de les espelmes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat