dijous, 25 de febrer del 2010

ENERGIA ESPECIAL (III)

ATRAIENT ELS ELEMENTS

Atraieu el poder dels elements (terra, aigua, foc i aire) a la vostra lar.

  • L'AIGUA simbolitza neteja i curació. Està associada amb les emocions i el seu poder estimula l'empatia i la salut emocional.
  • La TERRA està vinculada a l'aliment, a la força i al sentiment de sentir-nos "a casa". El seu poder fomenta l'estabilitat i la seguretat i enforteix les arrels de la vostra llar.
  • L'AIRE simbolitza l'inspiració. Proporciona vigor, és refrescant i estimula una clara comunicació. Una llar que gaudeix del poder de l'aire, mai produeix sensació d'estancament o avorriment.
  • El FOC representa l'energia, la passió i l'esperit. Porta llum i vida a la llar al temps que la protegeix.

NECESSITAREU:

  • Una espelma vermella pel foc.
  • Un bol d'aigua.
  • Encens, per l'aire.
  • Una planta o flor, per l'element terra.

Enceneu l'espelma. Asseieu-vos i observeu-la tractant d'imaginar que la seva flama atrau el poder del foc a l'habitació. Sentiu l'escalfor i energia i digueu-vos per vosaltres mateixos: "Que la càlida i transformadora energia del foc il·lumini la meva llar".

Agafeu el bol d'aigua i sentiu com, al recordar vosaltres els poder curatius del mar, de la pluja estiuenca i d'una bany calent, aquest atrau l'esperit de l'aigua. Relaxeu-vos i repetiu ineriorment: "Que el poder curatiu de l'aigua calmi la meva llar". Escampeu després unes quantes gotes d'aigua per l'habitació.

Enceneu l'encens i deixeu que el fum s'extengui per l'habitació mentre vosaltres intenteu visualitzar que l'esperit de l'aire flueix i esvaeix les tereanyines espirituals, mentre dieu interiorment: "Que l'alè de la vida estigui present a la meva llar".

Por últim, agafeu la planta o flor entre les vostres mans i intenteu imaginar que las flors atrauen cap a la vostra llar el poder de la terra. Intenteu sentir el poder del verd creixent i la solidesa de la terra ferma, al temps que dieu: "Que la força i abundància de la terra sustentin la meva llar".

Recordeu els quatre elements en decorar la vostra llar. Tracteu d'utilitzar coses naturals en lloc d'objectes artificials i escolliu coses que simbolitzin els quatre poders.

  • AIGUA: Bols amb aigua contenint espelmes o flors; fotografies del mar i de criatures del mar, de catarates i d'estanys; conxes, pedres pulides pel mar i fusta recol·lectada de la platja. Utilitzeu un vaporitzador per ruixar amb aigua perfumada l'habitación.
  • TERRA: Testos amb plantes i flors, invernaders, vasos de pedra i fang, bols amb fruita i nous, figures i bols de terracota, cristalls naturals, objectes de fusta, imatges de flors, jardins i paisatges.
  • AIRE: Encens, campanes, música d'instruments de vent i fusta i flauta, adornos amb ocells i papallones, plumes, imatges que mostrin grans extensions de cel. Obriu totes les finestres de casa al meny un cop cada dia.
  • FOC: Espelmes. Enceneu un foc a la xemeneia (si teniu la sorte de tenir-ne una).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat