dissabte, 6 de febrer del 2010

PETITS EXERCICIS PER SENTIR-NOS MILLOR (III)

EL PODER DELS ELEMENTS (I)

No seria fantàstic disposar pel nostre benefici durant tot el dia del poder dels 4 elements? Proveu a realitzar aquest talismà qualsevol matí que tingueu temps i poseu-vos-el cada dia. De tant en tant repetiu el ritual per recarregar el talismà.

Necesitareu una espelma blanca, una peça de vestir o alguna cosa que puguis portar a sobre: una joia, un mocador, etc. i 4 imatges (que podeu retallar de qualsevol revista o imprimir les que exposo jo en aquest post) que representin als 4 elements: una foto d'un bosc, prat o alguna cosa similar per representar la terra, una foto del mar, riu o llac per simbolitzar l'aigua, la foto d'unes flames per simbolitzar el foc i la foto d'uns núvols, ocells o papallones per simbolitzar l'aire.

Encén una espelma i posa les 4 fotos davant teu. Passa l'objecte escullit davant de cada una de les fotos. En posar-lo davant de cada foto, intenta visualitzar com el poder de l'element que representa s'epandeix sobre l'objecte i sobre el teu propi cos.
  • L'aigua simbolitza neteja i curació. Intenta visualitar com aquest element flueix a través teu netejant tota la negativitat.
  • L'element terra està vinculat a la nutrició. Imagina que unes arrels fortes s'enfonsen a les profunditats dels subsòl i et connecten amb el poder de la vida.
  • L'aire significa inspiració. Imagina com una brisa fresca va aclarint la teva ment.
  • L'element foc representa l'energia. Sent com et vas omplint d'energia i de vida.

Per acabar posa l'objecte escollit sobre el teu cor i nota com et trobes en perfecte equilibri en el centre dels 4 elements. Posa't el talismà cada matí. Toca'l i mira'l durant el dia per recordar el poder dels 4 elements. Si consideres que necessites una mica més d'influència d'un dels 4 elements en particular, posa la foto corresponent en un lloc on la puguis veure sovint durant el dia.

Us deixo unes imatges que podeu imprimir i fer servir lliurament si són del vostre agrat. Clicant sobre la imatge la podreu veure en mida original.


Imatges que simbolitzen l'element terra:









Imatges que simbolitzen l'aigua:







Imatges que simbolitzen l'element foc:








Imatges que simbolitzen l'element aire:








EL PODER DELS ELEMENTS (II)

Així com el matí farem servir el nostre talismà, durant el dia podem fer servir el poder simbòlic dels quatre elements:

  • El foc proporciona energia. Si notes que necessites més vitalitat, encén un misto i concentra't en la flama, intentant absorbir la seva energia.

  • La terra és nutritiva. Quan sentis necessitat de tranquilitat i ànim, toca les fulles d'una planta o una flor intentant absorbir la seva calma i profunda esència.

  • L'aire és font d'inspiració. Si necessites aclarir la ment, inspira a fons i expira lentament.


    Font: Rituales para cada día.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat