dimarts, 16 de febrer del 2010

DORMITORIS

Anheleu tenir un "santuari" allunyat del món exterior, un lloc màgic on pogueu relaxar-vos i sentir-vos a gust des del mateix moment en que atraveseu la porta? Els dormitoris són el lloc per l'amor i els somnis, pel plaer que produeix tant la renovació espiritual com el delit dels sentits. Consagreu el vostre dormitori als rituales. Però abans de fer-ho potser convé donar unes pases preparatòries:

  • Ordeneu l'habitació. Guardeu la roba, llibres, discs, etc.
  • Treieu de l'habitació qualsevol cosa associada al treball o a les preocupacions: ordinador, taula de planxar, formularis d'impostos, apunts de clase i libres de text, que necesitaran un nou destí.
  • Assegureu-vos de que el dormitori sigui realment còmode i acolliddor, que tingui coixins, mantes, cortines, moqueta i alguns quadres. Pinteu les parets del vostre color preferit.
  • Reviseu la il·luminació i els punts de llum. És evident que la llum suau d'una làmpara de nit és més beneficiosa i relaxant per a la vista que una bombeta de 100 vàts penjada del sostre.
  • Pruebeu a realitzar aquest ritual per disposar el dormitori per l'amor i el romanticisme. Abans de començar, disposeu tot el que necessiteu -olis perfumats per massatges, espelmes, perfums, coixins de seda, catifes, etc.- per tal que el vostre dormitori sigui veritablement un lloc sensual. Doneu-vos tots els gustos que us pogueu permetre.
NECESSITAREU:

  • La vostra colecció "d'objetos sensuals" i cistellets, bols o caixes per guardar-los i/o exhibir-los.
  • Encens.
  • Tres epelmes: Una per a representar-vos a vosaltres mateixos (daurada per l'home, platejada per a la dona). Una altra que representi a la vostra parella. I una tercera de color rosat que representa l'amor. Escolliu la intensitat de color que se adeqüi als vostres sentiments. Des del rosat clar pel romanç fins el carmesí per a la pasió (el blanc simbolitza l'amor espiritual o l'amor filial).
  • Una petita bossa amb pètals de rosa secs.
  • Tres cintes del mateix color que les espelmes.

Enceneu les varetes d'encens i deixeu que el seu perfum impregni l'habitació mentre vosaltres us relaxeu uns instants. Enceneu les espelmes i asseieu-vos al llit amb la bosseta de pètals de rosa i les cintes. Intenteu visualitzar com les espelmes irradien una càlida llum rosada que, amb la seva suau resplandor, inunda l'habitació i tot el que hi ha a dins. Deixeu-vos abraçar per aquesta llum, com si us trobéssiu dins el cor d'una rosa.

Imagineu que plouen sobre vostre pètals de rosa que van curullant la vostra falda i es vessen sobre el llit impregnant l'habitació amb la seva vellutada suavitat. Imagineu el seu intens perfum permetent que us insipiri pensaments relacionats amb el romanticisme i el desig.

Invoqueu la presència de l'esperit de l'amor (i el de la passió si ho deistgeu). Sentiu com el vostre cor es torna cada cop més càlid amb la resposta de l'amor. Lligueu les tres cintes per un extrem i aneu fent una trena mentre visualitzeu com vosaltres, la vostra parella i l'amor es fusionen formant un fil indivisible. Amb aquesta cinta que heu trenat, lligueu la bossa de pètals de rosa associant-la amb la profunda i rica energia que desprenen les roses.

Repartiu per l'habitació els "objectes sensuals" i poseu la bosseta sota el coixí per perfumar els vostres somnis i desigs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat