dijous, 4 de febrer del 2010

PEDRES NATALS

Per conveniència del mercat comercial de joies, segueix circulant molta informació errònia respecte a l'avantatge de portar pedres natals. I la confusió augmenta al no haver-hi dues llistes de pedres natals que coincideixin plenament. Les relacions i el significat esotèric dels minerals amb els dotze signes del zodiac sols estan en el coneixement de molt poca gent superiorment sintonitzats.
Les pedres natals no són en absolut un missatge personal de la bona fortuna, sinó que són conductores d'equilibri a través de les portes de la vibració que cada cicle i estació dels dotze mesos terrestres porten a l'home.
La idea general era tenir dotze gemmes diferents, una per cada signe del Zodíac, de manera que cada un pogués portar aquella que fos més harmoniosa i complementària de la configuració zodiacal particular que afectés al planeta Terra amb les seves vibracions en aquell moment.
Els dotze esquemes d'energia zodiacal són significatius per a tots els individus en diferent grau, ja que cada ésser humà té dins de sí mateix diferents graus del dotze esquemes energètics.
Això no vol dir que tots hagin de portar dotze gemmes de diferent tipus en cada ocasió, però amb l'ús de les llistes del meu post anterior, tothom podrà treure la seva pròpia conclusió respecte a la conveniència de moltes gemmes per a la seva personalitat, entenent que ningú està limitat a tant sols uns suposada pedra natal pertanyent al seu mes de naixement.
.
Com que les pedres de qualitat transmeten molts tipus diferents d'esquemes d'energia, seria una limitació i una bogeria suposar que no podem portar o fer servir qualsevol gemma que ens cridi l'atenció. Reconeixent aquest factor, cada cop són més les persones que desitgen tenir una col·leció de mineral i gemmes per portar posades o pel fet de tenir-les sentint-se motivats i atrets des del seu interior.
L'intercanvi de gemmes que hem vist a les llistes del meu post anterior, resulta clau per a la humanitat per unir els seus pincipis inferiors amb els superiors. Contenen indicacions que diuen ben clar que la persona no pot ser tractada com un ésser fragmentat quan li fa mal alguna cosa, dons els factors mentals i emocionals solen estar molt units a ella.
El raonament extern que hi ha darrera la idea de portar sols una o dues gemms, basant-se estrictament amb un desig personal, desapareix quan pensem en la integració de les energies que estan actuant conjuntament per cohesionar i crear reflexes complets.

Per aquells que volem entendre-ho tot a un nivell més total, ens adonem que res es troba en realitat separat, de la mateixa manera que cap persona està separat de la seva font eterna. La unitat a través de la diversitat s'entendrà més sincerament; i el motiu de la gran varietat que tenen els individus per escollir s'entendrà a partir dels valors interns tant com dels externs.



Fuente: Piedras que curan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat