dimecres, 24 de febrer del 2010

CANVIANT L'AMBIENT (VIII)

ZONES D'ESTUDI

Com que cada vegada son més les persones que treballen i estudien a casa, es important comptar amb un lloc on ens poguem concentrar sense problemes.

Si no disposeu d'espai per destinar una habitació per aquest propòsit, establiu una zona dedicada a l'estudi, on pogueu despejar la ment, inspirar-vos i crear.

Disposeu tot el que pogueu permetre-us per el vostre estudi. Què us agradaria? Una bonica prestatgeria, una elegant làmpara de taula, accesoris d'escriptori, una alfombreta per el ratolí personalitzada, un CD de música per ajudar-vos a concentrar?

No oblideu símbols de tot allò que heu lograt, com títols i premis, imatges, fotos i altres símbols del que voleu aconseguir en el futur, per tal que us ajudi a aconseguir els vostres objectius.

ESTUDIAR EN PAU

NECESSITAREU:
  • Els vostres estris d'estudi i un moble on poder guardar-los.
  • Encens.
  • Una espelma de color groc.
  • Oli esencial de romaní.

Enceneu la barreta d'encens i aspireu el seu perfum durant uns instants mentre us concentreu amb el que voleu aconseguir: atraure la concentració, la claredat i la inspiració a aquesta zona dedicada a l'estudi.

Imagineu que el fum de l'encens va dissipant qualsevol tipus de confusió, deixant l'habitació despejada i fresca. Dirigiu ara el fum cap el vostre cos. Dirigiu-lo ara cap el vostre cap i coll mentre repetiu: "Aclareixo així la meva ment per poder pensar amb claredat i la meva llengua per poder dir la veritat". Deixeu que el fum us vagi envoltant tot el cos mentre dieu: "Netejo així la meva ment per tal que s'obri a la sabiduria i netejo el meu estòmac per tenir coratge davant la veritat".

Vesseu unes gotes d'oli de romaní sobre l'espelma i enceneu-la. Intenteu visualitzar que la llum que irradia la flama penetra profundament en la vostra ment, il·luminant i enfortint cada neurona del seu cervell, expandint així el vostre intelecte i obrint noves zones per el pensament i les idees. Invoqueu la presència de l'esperit de la sabiduria. Aspireu el perfum i noteu com la vostre ment i cor es calmen i la ment es despeja.

Imagineu que la "il·luminació" es propaga, omplint l'habitacicó, des de la vostra ment cap a l'exterior.

Col·loqueu els estris d'escriptori per tenir-los a la vostra disposició en qualsevol moment. Tingueu a ma l'oli de romaní i, quan creieu que necessiteu una mica de rapidessa mental, vesseu-ne unes gotes en un mocador i aspireu-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat