dimarts, 9 de febrer del 2010

CANVIANT L'AMBIENT (II)

EL PODER DE LES FLORS

Aquest senzill ritual recorre a les campanes i a les flors per aclarir l'energia estancada i poder reemplaçar-la per harmonia i serenor. Probeu a fer-lo amb certa freqüència al saló de casa vostre o en qualsevol altre habitació que necessiti ventilació freqüent.

NECESSITAREU:
  • Una campana
  • Una espelma blanca
  • Un ram de flors fresques (les que vosaltres desitgeu)
Poseu les flores en un gerro. Enceneu l'espelma i pareu atenció uns instants en el que voleu atraure: pau i harmonia per a la vostra llar. Camineu per l'habitació fent sonar la campana. Imagineu com aquest soroll dolç i clar expulsa qualsevol negativitat. Després asseieu-vos relaxadament junt a les flors i l'espelma durant una estona i invoqueu la presència de l'esperit de la pau. Noteu com la llum daurada i clara de la flama de l'espelma va omplint gradualment amb la seva resplandor tota l'habitació. Intenteu viaulitzar petites guspires d'amor i harmonia que van omplint el lloc i són absorbides per les flors fins que aquestes irradiïn pau i tranquilitat. Quan noteu que el ritual ja s'ha acabat, apagueu les espelmes i poseu les flors en un lloc on pogueu gaudir d'elles.


IMAGINANT UNA LLAR FELIÇ

Aquest ritual ens ajudarà a sentir-nos connectats amb la nostra pròpia llar, a parar atenció en el que per a nosaltes significa i a aclarir-nos sobre el què pretenem d'ella. A més, activarà el nostre inconscient per aconseguir-ho.

NECESSITAREU:

  • Dues espelmes
  • Una fulla gran de paper o cartolina
  • Una foto de la nostra família on surtin tots els membres o una foto nostra si vivim sols (també podem incloure fotos de familiars i amics que ens visitin regularment).
  • Algunes fotografies de revistes, folletons, postals, etc. que simbolitzin coses que desitgem. Fotos de grups de gent passant-ho bé, jugant, disfrutant, relaxant-se, etc. Esculliu be aquestes fotografies. No fa falta omplir tota la cartolina el mateix dia, les podem anar incorporant quan ho creguem oportú.
  • Una fulla de color daurat i un bolígraf.
  • Pegament.
Enceneu les espelmes per recordar al nostre inconscient que estem fent quelcom especial. Preneu-vos el vostre temps i gaudiu del "joc". Enganxeu les fotos a la cartolina formant un collage. Contempleu les imatges que heu creat posant atenció en la impresió positiva que transmet i aneu acomodant aquesta imatge fins que us proporcioni la sensació desitjada. Si creiem que a l'ambient de casa vostra li manca alguna cosa en concret, no dubteu a incloure moltes fotos d'alguna cosa que representi el que trobeu a faltar. Escribiu la vostra adreça i els noms de les persones que hi viuen en el full daurat i enganxeu-ho al collage. Poseu la vostra foto (o la de la vostra família) al centre de la cartolina. Un cop acabat, poseu-ho en algun lloc on ho pogueu veure cada dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat