dimecres, 24 de febrer del 2010

ENERGIA ESPECIAL (I)

Si sentiu especial afinitat per alguna cosa que per vosaltres tingui un simbolisme particular (àngels, la lluna, el sol, l'arc de Sant Martí, els elements naturals, etc.), podeu dedicar un espai a aquestes energies especials a casa vostra.

  • Els àngels solen associar-se amb una llarga sèrie de coses positives com la curació, el goig i la protecció. Constitueixen un símbol encisador per a una llar feliç.
  • La lluna està associada amb energies femenines com la intuició, la màgia i el misteri. Si us sentiu connectats per les energies lunars o us agradaria estar més influenciat per elles a la vostra vida, probeu a realitzar un ritual lunar.
  • El sol simbolitza la llum, el goig, l'abundància, el creixement, la felicidtat, etc. A qui no le agradaria tenir més de tot això en aquesta vida?
  • Molts creuen que l'arc de Sant Martí és el pont entre aquest món i el món inconscient del déus, deeses i els poders màgics. Aporta esperança, goig i delit a la llar.
  • Les forces elementals són les energies naturals del món: la terra, l'aigua, el foc i l'aire. En portar-los a la nostra llar ens posen en contacte amb el poder del món natural en que vivim.

ÀNGELS PEL CREIXEMENT

Encara que no creieu amb els àngels, sens dubte viure amb ells, encara que sols sigui com una idea, fa que la vida sigui molt més enetretinguda. Potser voleu introduir l'alegre energia angèlica en tota la vostra llar o sols en una habitació -el vostre dormitori, per obtenir protecció, o el dels vostres fills, per tal que els guiin i els protegeixin.

NECESSITAREU:

  • Una figura d'àngel en ceràmica, cristall o fusta.
  • Una espelma de color blau lavanda o lil·la.
  • Quatre cristalls de quarz clar.

Enceneu l'espelma. Col·loqueu un cristall a cada racó de l'habitació o de casa vostra. Asseieu-vos al centre d'aquest espai tractant de visualitzar que una llum blanca i brillant descendeix sobre l'espai. Imagineu que el goig i l'alegria descendeixen amb aquesta llum. Intenteu visualitzar la figura del "vostre àngel" portant més i més llum fins a omplir tot l'espai d'amor, llum i alegria. Visualitzeu ara que els quatre cristalls a cada racó es fixen fermement a cada racó i encoren aquest espai (L'enrgia angèlica és tan lleugera que necessita ser subjectada a terra).

Col·loqueu la figura del vostre àngel en un lloc destacat per tal que vetlli por vosaltres. Enceneu l'espelma blava ocasionalment i durant una estona visualitzeu com desdendeix aquella llum brillant blanca. Pot ser que el vostre àngel apareixi per fer-se càrrec de les vostres preocupacions i problemes quan aquests resultin excessius per a les vostres forces. Si ho desitgeu, podeu començar a col·leccionar àngels per a decorar aquest espai.


UNA HABITACIÓ PER A L'ARC DE SANT MARTÍ

L'arc de Sant Martí transmet una fogosa energia. Associat amb l'esperança i renovació, il·luminarà l'ambient més monòton i avorrit.

NECESSITAREU:

  • Set espelmes, una per cada color de l'arc de Sant Martí: Vermell, Taronja, Groc, Verd, Blau cel, Blau fosc, Violeta.
  • Set flors, una per a cada color de l'arc de Sant Martí.

Enceneu l'espelma vermella i agafeu la flor vermella amb les mans. Observeu-la amb atenció, aspirant el seu aroma i intentant assimilar el seu color en lo més profund del vostre ésser. Sentiu-vos envoltats d'un resplandor de llum vermella brillant que va omplint cada una de les cèl·lules del vostre cos. Intenteu visualitzar com s'exten i impregna l'habitació i després tota la casa. A continuació repetiu el mateix procés amb l'espelma i la flor de color taronja, després amb la groga i així succesivament amb la resta de colors. Banyeu-vos i banyeu la vostra llar en succesives onades de gloriós color.

Després pengeu cristalls (prismes) a totes les finestres de casa vostre que rebin sol i veieu com dansa l'arc de Sant Martí quan brilla el sol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat