dijous, 25 de febrer del 2010

ENERGIA ESPECIAL (II)

UN LLOC EN EL SOL

Poseu una mica de sol, tant espiritual com material, a la vostra vida amb la pràctica d'aquest ritual especialment recomanable per aixecar el nostre estat d'ànim en els dies grisos i foscos en que ens sentim deprimits. Probeu a realitzar-lo els darrers dies d'hivern, quan comencen a florir els narcisos. I intenteu practicar-los en un diumenge per otorgar-li una càrrega extra de simbolisme.

NECESSITAREU:

  • Un ram de flors grogues o un test amb flors d'aquest color.
  • Espelmes gorgues o daurades, tantes com vulgueu, però mai menys de tres.

Enceneu les espelmes. Agafeu les flores amb les mans i observeu-les mentre aspireu el seu aroma i procureu assimilar profundament el seu color. Imagineu que esteu envoltats d'una resplandor de llum daurada. A mida que el color daurat comenci a penetrar en el més profund del vostre ésser, sentiu com creixen al vostre interior la felicitat i el plaer i com el color i la llum us impregnen de cap a peus omplint cada centímetre del vostre cos amb una brillant llum daurada. Tracteu de visualitzar com aquesta llum s'escampa més enllà vostre, omplint tota l'habitació de daurats raigs de sol. Intenteu imaginar tota la vostra casa inundada per la llum del sol i la felicitat. Un cop hàgiu acabat, poseu les flors en algun lloc on les pogueu veure sovint durant els propers dies. Reuniu símbols relatius al sol, com ara flors i espelmes grogues o daurades per augmentar la sensació del poder del sol dins del vostre espai.

APROPANT LA LLUNA

Quan desitgeu un lloc que on poder estimular el vostre costat femení i intuïtiu, o quan us volgueu sentir més a prop del misteri i l'encanteri, dediqueu un espai a la lluna. Feu-ho quan hi hagi lluna plena per tal d'aconseguir un simbolisme més gran, i si podeu contemplar la lluna mentre el realitzeu, millor que millor.

NECESSITAREU:

  • Tretze pedres blanques (la lluna te tretze fases anuals)
  • Tretze espelmes blanques

Poseu dotze de les tretze pedres en forme de cercle prou gran com per què hi capigueu a dins. Poseu la pedra restant al centre. Poseu una espelma al darrera de cada pedra i enceneu-les. Feu-ho en sentit de les busques del rellotge, encenent l'espelma del centre en darrer lloc.

Poseu-vos drets o asseguts enmig del cercle. Imagineu que feu baixar el poder i la llum de la lluna cap el cercle. Tracteu de visualitzar que baixa des de dalt una llum suau i platejada i intenteu assimilar-la molt a dins vostre. Imagineu ara que us trobeu rodejats per una esfera de llum platejada i que noteu com la saviesa, bellesa i gràcia creixen en el vostre interior.

Introduiu aquesta delicada llum en lo més profund dels vostre ésser i noteu com impregna cada fibra del vostre cos, augmentant la vostra sensibilitat i percepció. Tracteu de visualitzar-la expandint-se més enllà de vosaltres mateixos i omplint tota l'habitació amb una llum platejada. Observeu ara com tota la casa està inundada per aquesta llum màgica.

Reuniu tots els símbols relatius a la lluna junt amb les espelmes de color blanc, blau platejat i lila, les flors i demés coses per incrementat l'ambient lunar de l'habitació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat