dimecres, 24 de març del 2010

ACCENTUANT LO POSITIU

Així com fem servir els rituals per eliminar la negativitat i protegir-nos de la dels demés, també podeu fer-los servir per obrir-se a l'energia positiva. Practiqueu alguns d'aquests rituals per il·luminar la vostra vida:

La llum de l'arc de sant martí

Obriu-vos a la influència de la llum deixant que entri a la vostra vida, tant literal com metafòricament, a través d'aquest ritual.

NECESSITAREU:
  • Una espelma per cada color que compòn l'arc de sant martí:
  • -De color VERMELL per l'energia, la vitalitat i l'amor.
  • -De color TARONJA per l'amistat, l'hospitalitat i l'afabilitat.
  • -De color GROC pel valor, la comunicació i l'alegria.
  • -De color VERD pel creixement i la prosperitat.
  • -De color BLAU per la curació i la pau.
  • -De color VIOLETA per l'espiritualitat i la saviesa.
  • -De color BLANC pels somnis.
  • -De color DAURAT pels pensaments positius.

Disposeu les espelmes en cercle i poseu-vos enmig. Si no ho poguéssiu fer així, feu una fila amb les espelmes davant vostre de manera que les veieu totes. Enceneu-les i asseieu-vos davant d'elles o enmig si heu fet un cercle. Visualitzeu com les espelmes es van transformant poc a poc en un lluminós arc de sant martí al vostre voltant. Imagineu que camineu atravessant l'arc de sant martí. Sentiu cada color quan passi a través vostre. Sentiu-ho, respireu-ho, deixeu que flueixi al vostre interior i ompliu-vos d'aquest color. Primer el vermell, càlid i poderós, després el taronja, el groc, el verd i tots els demés fins arribar a l'esperitual color violeta. A continuació visualitzeu-vos banyats per una llum blanca que allunya de vosaltres tot lo negatiu. Imagineu que una llum daurada us envolta, omplint-vos de radiació. Visualitzeu ara com omple la vostra vida d'amor, d'alegria, d'abundància, de pau, de seguretat i d'esperança. Respireu aquesta llum, intenteu sentir-la en totes les parts del vostre cos, omplint-lo completament. Sortiu de l'arc de sant martí i torneu al món quotidià. Asseieu-vos junt a les espelmes tot el temps que considereu necessari.

La xarxa de la creació

Feu servir aquest ritual per sintonitzar amb l'energia positiva i les vibracions positives del món que us envolta.

NECESSITAREU:

  • Una espelma

Es tracta d'un ritual per fer a l'aire lliure. Si és possible, en la calma del vespre o per la nit. Enceneu l'espelma, asseieu-vos i dediqueu un moment a sentir simplement les olors, els sons i les sensacions del vostre voltant. Deixeu que els vostres sentits s'escampin fins a sentir clarament aquells sons i olors que normalment us passen desapercebuts. Acluqueu els ulls i visualitzeu-vos en el centre d'una xarxa de fils connexos. A través de cada un del fils sentiu les dèbils vibracions i percebeu el món distant. Deixeu que les vostes percepcions flueixin per cada fil. Cada un d'ells està connectat a tot el que us envolta. Sentiu-vos acollits a la xarxa de la creació. Torneu el vostres sentits al vostre entorn immediat. Asseieu-vos i gaudiu simplement de la quietud del món al voltant de la llum de l'espelma.

Màgia quotidiana

Realitzeu l'experiència més positiva de totes les que hàgiu tingut.

NECESSITAREU:

  • La vostra persona

Quan us trobeu davant una meravellosa posta de sol, la primera visió de l'oceà, un bosc ple de campanetes, o qualsevol altre cosa especial i bella, alimenteu amb això el vostre esperit. Respireu i abraceu-lo. Visualitzeu que obriu el vostre cor i que inspireu aquesta visió proundament dins vostre, portant-ho dins el vostre cor i al vostre esperit. Sentiu com brilla aquest bon sentiment fluint per una part profunda i central del vostre interior. Trigareu sols un moment a fer-ho, però romandrà amb vosaltres per sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat