dimecres, 31 de març del 2010

UN TREBALL MERAVELLÓS (III)

LLuna de mel

Si us sentiu atrapats en un treball que no desitgeu fer -be per què esteu esperant trobar la vostra feina ideal, per què esteu esperant obtenir la qualifiació necessària, per què us esteu preparant per començar el vostre propi negoci o be per què esteu recollint diners per finançar la vostra veritable vocació, pot ser difícil trobar la motivació i energia necessàries per seguir endavant. La pràctica d'aquest ritual us pot ajudar a "daurar la píndola" per tal que us "agradi" el que esteu fent fins que us pugueu dedicar al què realment desitgeu.

NECESSITAREU:
  • Una espelma de cera d'abelles.
  • Una gerra de mel i una cullera.
  • Una ploma i tinta daurada.
  • Paper.
  • Una cinta vermella.
  • Alguna cosa que representi el vostre lloc de treball (una targeta de visita, el membret o logotip de la empresa serviran).

Enceneu l'espelma. Preneu una cullerada de mel i comenceu a pensar en les coses que us agraden del vostre treball, en les seves avantatges i coses bones. Escriviu amb tinta daurada tots els aspectes positius que se us acudeixin. Pregunteu-vos el següent: Què m'agrada de la feina? Què m'agrada del meu lloc de treball? Què m'agrada de les persones que treballen amb mi? Quins són els momnets més agradables del dia? Quines són les avantatges de la meva feina? Hi ha alguna cosa que pugui fer per millorar la meva situació? Què estic aprenent que em pugui ajudar més endavant? A mida que considereu cada pregunta, preneu-vos una cullerada de mel. Quan hàgiu acabat la llista, doblegeu el paper amb l'objecte que representa el vostre lloc de treball a dins i lligueu-lo a la gerra de mel amb la cinta vermella. En els dies següents, desplegueu la llista i llegiu el que heu escrit mentre assaboriu una cullerada de mel. Si creieu que podeu afegir més coses a la llista, feu-ho.

L'exprés dels negocis

Mentre cerqueu el vostre treball ideal, poseu el vostre inconscient de part vostra amb aquest senzill però poderós ritual. Potser ho voleu fer durant dues nits: una per fer el collage i la següent per dur a terme la resta del ritual.

NECESSITAREU:

  • Un collage semblant als que hem descrit en posts anterior, amb imatges i fotos que simbolitzin tot allò que vosaltres desitgeu obtenir del nou lloc de treball i una foto vostra al centre.
  • Una espelma blanca.
  • Una targeta d'empresa en blanc (o una cartolina de la mateixa mida)
  • Una ploma o bolígraf amb tinta daurada.

Enceneu l'espelma i poseu el collage davant vostre. Observeu la imatge que heu creat i introduiu-vos-hi, imaginant que us trobeu en aquest ambient. Mentre ho feu, tracteu de veure les coses que us proporcionen plaer de la vostra nova feina, sentiu sons agradables al vostre voltant i, sobre tot, intenteu experimentar el plaer i la satisfacció que sentireu allà. Deixeu consumir poc a poc l'espelma mentre gaudiu intensament en com ha de ser el vostre treball perfecte. No deixeu de parar atenció a la imatge, tractant d'experimentar al mateix temps aquesta sensació de certesa i èxit. Deixeu que creixi al vostre interior la convicció que tot això és adient per vosaltres. Agafeu la targeta de visita en blanc i escriviu-hi amb la ploma daurada el vostre nom i feina o ocupació ideal, per exemple, Joana Puig, disenyadora tèxtil, Lluïsa Garcia, oceanògrafa; o Lluís Pujol, escriptor. Poseu el collage en un lloc on el veieu cada dia. Guardeu la vostra nova "targeta de visita" a la vostra cartera o moneder i treieu-la per mirar-la amb freqüència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat