dimarts, 30 de març del 2010

DEIXANT-SE PORTAR

Per una raó o altre, algunes relacions estan destinades a acabar. Quan això passa, el ritual us pot aportar un sentiment d'apropiada conclusió i d'alliberació.

El riu de la vida

Quan el temps de vida d'una amistat arriba a la seva lògica fi, doneu gràcies pel què ha suposat i seguiu endavant.

NECESSITAREU:

  • Una foto o algun altre símbol del vostre amic/ga.
  • Llapis i paper.
  • Una cinta platejada.
  • Un riu, rierol o qualsevol altre curs d'aigua.

Si és possible, procureu fer aquest ritual en un lloc tranquil, a prop d'un curs d'aigua. Si no, feu la primera part del ritual a casa i deprés apropeu-vos a un riu o rierol per acabar-lo. Asseieu-vos en silenci i contempleu la foto del vostre amic/ga. Visualitzeu la seva cara i expliqueu-li què és el que més us ha agradat de la vostra amistat, què ha sigut valuós i què espereu emportar-vos a la vostra vida futura. Digueu-li adéu. Escriviu en el paper un breu epitafi, una cosa així com: "Tina, has sigut la meva millor amiga a l'escola. Vàrem créixer juntes i sempres hi eres quan et necessitava. Tu... etc. etc. etc. però ara hem crescut i ens hem distanciat per què les nostres vides han pres camins difertents. Sempre valoraré la teva amistat i sempre seràs una part de mi, per què sempre hi eres mentre em feia gran i em convertia en el què sóc, de la mateixa manera que jo seré una part teva per la mateixa raó." Acabeu amb un adéu i els millors desitjos pel futur. Enrotlleu la foto o símbol amb el paper i deixeu que el corrent d'aigua s'ho emporti. Deixeu-lo que flueixi per on vulgui.

Deixar que l'ànima se'n vagi

Pot ser molt dur deixar marxar algú que ha mort, inclús dsprés d'haver plorat molt per aquesta persona. Proveu a fer aquest riutal si sentiu la necessitat d'alliberar la vostra ànima d'algú proper a vosaltres.

NECESSITAREU:

  • Temps.
  • Espelmes per formar un cercle a terra.
  • Fotos d'aquesta persona.
  • Un sobre.

Feu un cercle amb les espelmes. Enceneu-les i asseieu-vos dins amb les fotos de la persona i el sobre. Passeu una estona meditant i rememorant a la persona que heu perdut. Mireu les seves fotos i visualitzeu el moment que representen. Digueu-li tot el què us agradaria dir-li, expresseu tot els vostres sentiments. Acluqueu els ulls i visualitzeu el fum de la llum de les espelmes fent espirals ascendents. Allibereu l'ànima a la que esteu aferrats. Imagineu-la que es portada suaument cap amunt. Visualitzeu la seva ascensió rodejada per una gran llum. Quan estigueu preparat, obriu els ulls, poseu la foto en el sobre i poseu-ho en un lloc segur i especial. Visualitzeu la seva ascensió rodejada per una gan llum. Quan estigueu preparat, obreiu els ulls, poseu la foto dins el sobre i poseu-ho en un lloc segur i epecial. Bufeu les espelmes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat