dimecres, 31 de març del 2010

UN TREBALL MERAVELLÓS (II)

Escalador professional

Les escales també resulten molt útils per aquest senzill ritual quotidià que ajudarà a augmentar l'energia i motivació. Cada cop que pugeu una escala, respireu fons i tracteu de visualitzar que escaleu salvant obstacles cap a l'èxit final. Intenteu sentir aquesta sensació de satisfacció i assol·liment que s'experimenta quan s'arriba a la meta. En baixar una escala, visualitzeu que esteu descendint cap a un estat de relaxació i ferm arrelament. També podeu fer alguna cosa similar en un ascensor: quan pugeu, imagineu que ascendiu cap a l'aire net i la llum del sol. En baixar, imagineu que esteu baixant lenta i ralaxadament per descansar.

L'abella industriosa

Tota feina passa els seu períodes de menor activitat, però si cada dia comença anodinament, continua de la mateixa manera a mida que passen les hores, i l'avorriment s'apoderra de tot, alguna cosa ha de canviar. Les coses marxen lentament? No hi ha massa feina a fer? No hi ha res emocionant? Realitzeu aquest ritual per incrementar la vostra energia i fer que el vostre inconscient es torni sensible a les oportunitats.

NECESSITAREU:
  • Una espelma de cera d'abella.
  • Oli escencial de romaní.
  • Un tros de seda o cotó de color verd.

Enceneu l'espelma. Asseieu-vos i tracteu de visualitzar un jardí inundant per la llum del sol, ple d'herbes densament aromàtiques, com lavanda, farigola, romaní i sàlvia. Relaxeu-vos i sentiu l'escalfor del sol sobre la pell. Tireu una o dues gotes d'oli de romaní sobre el tros de tela verda i inspireu el prefum a mida que intenteu visualitzar aquest jardí. Imagineu que us fregueu els dits amb les fulles i que sentiu intensament aquests perfums silvestres. Escolteu el brunzit de les abelles atrafegades en les platabandes i veieu com voletegen al voltant de les flors recollint, concentrades i felices, el pol·len. Deixeu volar la vostra imaginació cap al vostre lloc de treball. A mida que contempleu l'escena, observeu com el lloc es va omplint amb el mateix eixam de brillants abelles. Escolteu el seu alegre brunzit i aspireu novament l'aroma de les herbes. Inspireu el perfum de l'oli de romaní i noteu com el vostre inconscient es posa a treballar. A mida que ho feu, observeu com el vostre lloc de treball s'ha convertit ara en un lloc de molta activitat. Veieu-vos a sí mateixos i als vostres companys alegreament enfeinats, i intenteu percebre el satisfactori brunzit de la productivitat. Quan us sembli que heu completat aquesta visualització, apagueu l'espelma. Emporteu-vos a la feina el tros de tela perfumada amb l'oli de romaní i gaudiu del seu perfum cada cop que us sembli que necessiteu una mica més d'energia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat