dilluns, 22 de març del 2010

AMULETS I TALISMANS (I)

Els amulets i talismans es poden fer servir per moltes coses, no sols per protecció. Hi podeu recórrer en qualsevol moment per millorar la vostra vida.

Talismà de la tranquilitat

Un talismá per aconseguir la calma i la serenor

NECESSITAREU:

  • Una joia de plata
  • Una espelma blanca
  • Lluna plena
  • Música suau i relaxant

Enceneu l'espelma. Asseieu-vos amb la joia a la ma de tal manera que li toqui la llum de la lluna plena mentre escolteu música. Observeu com navega lentament la lluna pel cel i feu que els vostres pensaments es calmin i tranquilitzin. Inhaleu aquesta llum freda i daurada, respirant-la fins que tot el vostre esperit es colmi d'ella. Visualitzeu la lluna plena omplint tot el vostre cos de llum. Una llum que us omple i s'extén fins a rodejau-vos sota la forma d'un cercle daurat. Ara, vosaltres i la llun us heu unit i navegueu junts pel cel. Deixeu que els vostres pensaments retrocedeixin a un moment del passat, real o imaginari, en el que que us hàgiu sentit en completa pau i harmonia. Alceu el talismà cap a la lluna mentre visualitzeu com tota la pau i serenor de l'astre vessen damunt vostre, omplint-vos i rodejant-vos. Observeu com brilla el talismà sota la màgica llum de la lluna. Porteu aquest talismà a sobre i toqueu-lo cada vegada que desitgeu experimentar aquesta mateixa tranquilitat. Podeu recarregar el vostre talismà repetint el ritual quan hi hagi lluna plena.


Talismà de l'energia

Un talismà per a vessar energia

NECESSITAREU:

  • Una joia d'or o banyada en or
  • Una espelma vermella
  • Música energètica

Enceneu l'espelma i asseieu-vos amb la joia a la ma. Escolteu la música i sentiu com bull i balla en la vostra sang i com els vostres peus volen seguir el seu ritme. Respireu sota la vermellosa i càlida energia que desprèn l'espelma. Respireu profundament aquesta energia fins que inundi el vostre esperit. Visualitzeu com la llum i la música van embolicant tot el vostre cos de brillant energia. Deixeu-vos invadir per ella i que s'extengui al vostre voltant formant estels fugaços d'energia i vitalitat. Aixequeu-vos i balleu si ho deisitgeu, imaginant-vos rodejats de focs d'artifici. Retrocediu en el temps fins a un moment en el que us hàgiu sentit completament viu i ple d'energies. Alceu el talismà, apropeu-lo a la llum de l'espelma i imagineu que tota l'energia interior i la que us rodeja es projecten en el talismà. Imagineu que us omple encara més d'energia, fins a fer bombolles i vessi energia vital. Porteu el talismà a sobre i toqueu-lo sempre que necessiteu una injecció d'energia. Per augmentar encara més l'efecte, recarregueu sovint aquest talismà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat