dilluns, 8 de març del 2010

FESTIVALS (V): ANIVERSARIS

ANIVERSARIS

Per últim, una festa personal que hauria de cel·lebrar-se amb gran entusiasme cada any. Els aniversaris són per cel·lebrar-se un mateix. És agradable quan els amics i familiars s'enrecorden i envien targetes i regals, però la persona que més ha de cel·lebrar el vostre neixement sou vosaltres mateixos, per tant, feu que el dia sigui especial.

ALTAR

Erigiu un altar especial pel vostre aniversari cada any. A més de col·locar targetes i regals, incloeu fotos vostres de diferents èpoques de la vostra vida. Això proporciona una bonica sensació de continuïtat i un sentit real d'indentitat quan un pot mirar enrera la seva pròpia història. Incloeu també coses que representin les vostres esperances i somnis per l'any que teniu per endavant. Feu-vos un regal especial, alguna cosa que hàgiu desitjat durant molt temps, però que normalment no us compraríeu, per reafirmar-vos a vosaltres mateixos el vostre valor.

EL TEMA DEL DÍA ES...

Pura autogratificació, per suposat. Decidiu per avançat quin seria el vostre dia perfecte i organitzeu-ho tot de manera que l'únic que tingueu de fer sigui gaudir-ho. Si no teniu moltes idees, probeu a recórrer per un dia el carrer del record.
AL MATÍ: Torneu a reviure la vostra infància. En aquest matí preneu-vos tot el temps que volgueu jugant. Jugueu o practiqueu esport -però amistosament, sense competir-, o deixeu que surtin els vostres dots creatius. Useu pintures, paper, fang, galindaines, cintes, qualsevol cosa que us cridi l'atenció i que us pogueu expresar.
A LA TARDE: Convertiu-vos novament en un adolescent. Recordeu l'energia que teniu? Poseu música i balleu. Passeu la tarda emprovant-vos roba, comprant complements, probant noves versions de la vostra personalitat. Recupereu la vostra coqueteria. Probeu a tenir una experiència nova, alguna cosa que sempre hàgiu volgut fer però que no heu fet mai. Recupereu la sensació que tenieu quan tot era nou i podieu fer el que volieu.
A LA NIT: Sou adults, així és que gaudiu de totes les coses sofisticades de l'edat madura que desitjaveu fer quan ereu més joves. Vestiu-vos amb roba luxosa, poseu-vos el millor perfum, sopeu en un restaurant exòtic i mostreu-vos ingeniosos i encantadors tota la nit. Feu alguna cosa que sempre hàgiu projectat fer "quan siguéssiu grans".

Ritual de cumpleaños

Tot el món demana un desig abans de bufar les espelmes d'aniversari. Feu que el vostre desig sigui més que una intenció amb aquest ritual d'aniversari.

NECESSITAREU:

  • Una espelma blanca i alguna cosa amb la que hi pugueu fer una inscripció.

Escolliu una paraula que simbolitzi tot el que desitgeu per l'any entrant: per exemple, amor, goig, salut, èxit, força i alegria, o bé podria tractar-se d'alguna cosa més abstracte i personal que per vosaltres tingui un significat especial. La primera cosa que heu de fer pel matí del vostre aniversari és escriure aquesta paraula junt amb el vostre nom a l'espelma blanca. Enceneu l'espelma, deixeu que la flama transporti en un raig de llum els vostres desitjos a l'univers. Concentreu-vos en la vostra intenció i prometeu-vos a sí mateixos que fareu tot el que estigui a les vostres mans per ajudar a que es faci realitat. Visualitzeu-vos assegut a la llum de l'espelma a la mateixa hora d'aquí un any, recordant lo bé que ho heu passat i la satisfacció que heu obtingut fent que això passi. Deixeu que l'espelma es consumeixi mentre realitzeu la visualització i després demaneu un desig i apageu l'espelma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat