dilluns, 15 de març del 2010

MÀGIA PERSONAL (I)

ALLIBEREU EL VOSTRE ESPERIT

Si volem que el nostre esperit creixi i es desenvolupi, hem d'eliminar lo negatiu i accentuar lo positiu. En aquest post parlarem del benestar personal i inclourem rituals per eliminar la negativitat de la ment i de l'esperit i la canviarem per energia positiva. També podem fer servir aquests rituals per augmentar la nostra motivació, produir canvis i obtenir la nostra realització a nivells molt profunds. Podem fer servir aquests rituals per:
  • Alliberar-nos de la negativitat, hàbits no desitjats o adiccions.
  • Trobar els nostres objectius a la vida.
  • Protegir-nos de la negativitat.
  • Aconseguir canvis personals.
  • Adquirir aquelles qualitats que desitgem.

ALLIBERAR-SE DE LA NEGATIVITAT

El nostre esperit no pot desenvoluparse si està ple de negativitat. Quan ens preocupin pensaments negatius sobre nosaltres mateixos o dels problemes del món que ens envolta, resulta gairebé impossible poder estar oberts als missatges positius. Però al contrari, sí que resulta fàcil adquirir l'hàbit d'escoltar aquesta veu crítica dins nostre, aquest cínic profeta interior de la catàstrofe. Fem servir aquests rituals per tal que ens ajudin a esborrar progressivament, però amb decisió i fermesa, la negativitat.

Canviant d'opinió

Prohibim-nos pensaments i creences negatives sobre nosaltres mateixos amb aquest ritual pensat per animar-nos a adoptar una actitud més positiva.

NECESSITAREU:

  • Paper i llapis.
  • Una espelma i alguna cosa punxant per fer-hi una inscripció.
  • Un tros de tela fosca (de la mida d'un mocador).
  • Una capsa petita.

Procediu a gravar la runa de la felicitat, Wynn , sobre l'espelma i enceneu-la. Penseu un instant en els vostres pensaments negatius i escolliu-ne un que en aquest moment representi un problema per vosaltres. Abordeu sols un problema o aspecte cada vegada, no tracteu de fer front d'un sol cop a tots els pensaments negatius que teniu sobre vosaltres mateixos. Escriviu el pensament negatiu escollit en un paper. Enrotlleu el paper, emboliqueu-lo amb el tros de tela i poseu-lo a la capsa. Poseu la capsa en un lloc segur, fora de la vista. Agafeu un altre full de paper i escriviu el contrari d'aquest pensament negatiu. Si, per exemple, heu escrit: "Soc lent, torpe i inútil", heu d'escriiure: "Soc ràpid, intel·ligent i bo en tot". "Soc gras i gandul" es convertirà en: "soc prim i enèrgic". Observeu amb atenció aquestes noves afirmacions sobre vosaltres mateixos i a sota escriviu la reacció que us produeix. Les mes típiques: "ja, ja, ja". "tonteries", "no, no ho soc". Torneu a escriure les mateixes afirmacions. Observeu-les i escriviu la vostra resposta. Cotinueu fent això com a mínim unes deu vegades. Trobareu que les respostes canvien a mida que aneu repetint les afirmacions. Pot ser que, finalment, potser us veieu vosaltres mateixos escrivint sobre les experiències passades o sobre com us sentiu. Pot ser que també observeu que la vostra actitud canvia lleugerament: "no, no ho soc", passaria a ser: "podria ser-ho, potser", i després: "només ho soc de tant en tant". Guardeu aquest paper en un lloc segur. Repetiu el ritual regularment, un cop per setmana, per exemple. Deprés d'un parell de mesos de practicar aquest ritual, retireu de la capsa les afirmacions negatives originals. Si considereu que ja no són aplicables a la vostra persona, i que esteu disposats a deixar-ho enrera, procediu a cremar-les i enterrar després les cendres. Si no es així, guardeu-les i continueu practicant el ritual fins que sentiu que esteu preparats, que heu superat el problema.

Adéu, mongetes, adéu

Manteniu la vostra visió positiva amb aquest petit ritual per tallar qualsevol nou brot de mals pensaments.

NECESSITAREU:

  • Un paquet de mongetes
  • Una bossa petita o un sobre per guardar-les.

Porteu les mogetes a sobre en una bossa o a la butxaca. Quan acudeixi a la vostra ment un pensament negatiu, treieu una mongeta i xiuxiuegeu aquest pensament. Mantingeu-la a la ma un moment, intentant visualitzar com la mongeta absorbeix l'energia negativa junt amb el pensament xiuxiuejat. Tireu-la tan lluny i amb tanta força com pugueu, despediu-se d'ella amb un alegre "adéu" amb veu baixa o alta. En els moments més tranquils, imagineu que les mongetes germinen i creixen, transformant els vostres pensaments negatius en plantes d'un verd saludable, plenes de noves mongetes per alimentar els ocells i esquirols.

Cartes de fans

Proveu a fer el següent "disbarat" per augmentar la vostra autoestima. Es possible que us sembli absurd, però funciona sorprenentment bé.

NECESSITAREU:

  • Un full del vostre diari o algún lloc privat.
  • Una ploma daurada.

A la capçalera de la pàgina escriviu en lletres grans: "Creiem que (escriviu aquí el vostre nom) és marevellós/a. Signat: ... " A sota escriviu el nom de les persones que admireu (estrelles del pop, rock, cine i totes aquelles persones a qui vosaltres admireu, ja siguin familiars, amics, veïns, companys de feina, etc.) Sorprenentment trobareu que podeu vèncer certa resistència a l'escriure certs noms. Continueu amb la llista de noms: si penseu en algú més o en una nova persona, incloeu el vostre nom. Pengeu-ho on ho pugueu veure.

Llum de ploma

NECESSITAREU:

  • Un grapat de plomes.
  • Una cinta blava.
Amb la cinta, lligueu les plomes en forma de ram. Aixequeu-les cap a la llum del sol (o cap el cel si no hi ha sol) i imagineu que es converteixen en llum i volen, flotant amb una espècie de gràcia etèrea. Mentre s'enlairen i volen més i més alt, imagineu-les absorbint la llum del sol, de la lluna i dels estels. Bellugueu suaument les plomes a l'aire al voltant del vostre cap i de tot el cos, com si fos un plomall. Intenteu sentir com les plomes netegen tota la negativitat que us rodeja. Imagineu que realment fan pesigolles a la zona de l'estòmac. Certament, resultarà molt difícil mantenir-se seriós fent això, però el vostre estat d'ànim trist ho requereix.

Bonics globus blaus

Deixem que surtin els nostres problemes i veiem-los com s'allunyen surant a l'aire amb aquest ritual per alleugir el nostre cor.

NECESSITAREU:

  • Un globus blau per cada un dels vostres problemes.
  • Un rotulador.
  • Un lloc a l'aire lliure.

En un dia en el que faci brisa, infleu els globus en un espai obert i escrivu un problema en cada un d'ells. El nombre de globus no importa massa, depèn de vosaltres, amb un pot haver-n'hi prou. Agafeu el globus amb les mans i visualitzeu-lo allunyant-se cap amunt, sense rumb, emportant-se el vostre problema. Obriu els ulls i deixeu anar el globus. Repetiu la mateixa operació per a cada un dels vostres problemes.

Oblidant lo vell, obrint-se a lo nou

Si necessiteu canviar la vostra sort, mentalitat o actitud, proveu a realitzar aquest ritual tradicional per expulsar lo antic i obrir-se cap a lo nou.

NECESSITAREU:

  • Una peça de vestir nova.
  • Una peça de vestir vella, de la que us pogueu desfer.
  • Una paperera.
  • Una banyera.
  • Sal marina.
  • Espelmes.

Poseu-vos la peça vella, enceneu les espelmes i tireu un grapat de sal marina a l'aigua de la banyera. Treieu-vos ara la roba. Intenteu visualitzar que junt amb la peça us despreneu de l'antiga pell i actitud o mentalitat antiga. Tireu-la a la paperera. Fiqueu-vos a la banyera. Relaxeu-vos a la llum de les espelmes durant tot el temps que vulgueu. Tracteu de visualitzar com la sal marina us treu qualsevol negativitat que hagi pogut quedar al vostre interior, dissolent-la per complet. Eixugeu-vos i poseu-vos la roba nova imaginant-vos mentre ho feu que també us esteu posant un nou futur. Buideu la banyera intentant imaginar que la fosca negativitat d'antuvi es perd pel desaigüe. Feu un paquet amb la roba vella i llenceu-la a les escombraries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat