divendres, 26 de març del 2010

ENDINSANT ELS VINCLES (II)

Paraules amables

Això suposa un excel·lent regal per a un aniversari, jubilació o alguna altra ocasió especial. Requereix una mica d'organització, però val la pena pels resultats del qui reb aquest regal. Ajuda profundament a profunditzar els vincles al nostre voltant.

NECESSITAREU:

  • Un llibre bonic enquadernat o un àlbum.
  • Família, amics i/o companys de l'homenantjat.

Demaneu senzillament que escriguin a l'àlbum un record o anècdota sobre l'aniversari del compnay, familiar o qualsevol que sigui el tipus de relació que us uneix. Deixeu a tots prou temps (diguem un parell de setmanes) per què portin alguna cosa escrita, però poseu-hi una data límit. Una de les coses bones d'aquest ritual és que pot incloure gent que viu lluny -preferiblement en una festa on es trobin tots o la majoria de participants-.

Romanguem units

Quan dues o més persones vulguin establir un compromís entre sí, o unir-se en una empresa, poden realitzar aquest ritual basat en una cerimònia gitana tradicional de compromís i acord.

NECESSITAREU:

  • Unes espelmes vermelles, una per persona.
  • Un got.
  • Vi negre o suc de color vermell si preferiu alguna cosa sense alcohol.
  • Un espai amb terra, un test o una jardinera.
  • Una planta de flores vermelles.

Cada persona ha d'encendre una espelma, simbolitzant així l'energia i compromís que cada qual aporta a l'empresa o a la realció. Omplir el got amb vi o suc vermell, simbolitzant l'agermanament de sang de les persones implicades. Tots han de beure del mateix got, fent un brindis per tots i per l'empresa o realció. Trenqueu el got (d'aquesta manera el compromís no es podrà trencar mai) i enterreu els trossos de vidre del got. Poseu una planta de flors vermelles a sobre. Cuidar i regar la planta (conforme vagi creixent, així creixerà l'empresa o relació).

La llum de l'amor

Si desitgeu sentir-vos més proper als vostres amics, als vostres familiars o a la vostra comunitat, practiqueu aquest ritual regularment. Desitjar el bé a la gent farà que vosaltres sentiu més efecte cap a ells.

NECESSITAREU:

  • Una espelma blanca.
  • Paper i llapis

Enceneu l'espelma. Penseu en la persona o la comunitat a la que desitgeu enviar el vostre amor i recolzament. Escriviu els seus noms (o el nom del grup) al paper i poseu-ho sota l'espelma. Visualitzeu aquestes persones i la llum de l'espelma desprenent espirals cap amunt i cap a fora, formant un con d'energia que rodegi a tots. Imagineu aquest con arraulint-se al voltant d'aquestes persones, rodejant-les amb el seu amor i llum. Visualitzeu com les cobreix de llum i felicitat, expulsant qualsevol negativitat o foscor. Afegiu els vostres propis bons desitjos a aquesta llum. Practiqueu aquest ritual sols o en grup. Si ho feu en grup, totes les persones han d'incloure noms al paper per torns, si ho desitgen, i possiblement vulguin ajuntar les mans abans de començar la visualització. Poden tornar a fer servir el paper amb els noms ja escrits, o començar de nou des del començament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat