dissabte, 20 de març del 2010

MÀGIA PERSONAL (III)

CONCENTREU EL VOSTRE ESPERIT PER TAL D'ACONSEGUIR EL VOSTRE OBJETIU

Preneu-vos seriosament els vostres desitjos i aspiracions. Quan tingueu objectius, projectes, somnis o comenceu alguna empresa, penseu que es mereixen un altar, i practiqueu rituals o qualsevol altre cosa que us ajudi a integrar-los amb fermesa dins el vostre subconscient. El que és una gran ambició s'apaga convertint-se en un pensament de no res enmig de les présses i les preocupacions quotidianes. Concentreu el vostre esperit per tal d'aconseguir els vostres somins amb aquests rituals:

La carpeta

Si desitgeu aconseguir un objetiu concret, és molt important que el vostre subconscient ho tingui present. Una manera de fer-ho és tenir una carpeta especial exclusivament per això. Adopteu un senzill ritual per fer d'aquesta carpeta quelcom encara més especial.


NECESSITAREU:

  • Una carpeta o arxivador
  • Una cinta o cordill daurat
  • Paper i tinta daurada
  • Espelmes de color daurat

Escolliu una carpeta que us agradi o feu-la vosaltres mateixos folrant-la amb papers de colors o roba (una bona opció es escollir el color daurat o taronja fosc). Reuniu tota la informació, dibuixos, pamflets i tot el que tingui a veure amb l'objectiu que voleu aconseguir. Enceneu les esplemes. Penseu en el vostre objectiu. Concentreu-vos en ell i visualitzeu-vos aconseguint-lo. Veieu-vos donant els passos necessaris, vencent obstacles, improvitzant i disposant de recursos davant les dificultats, gaudint de la victòria. Escriviu amb tinta daurada el vostre objectiu: "Jo,... (el vostre nom) faré...". Definiu, tan clarament com us sigui possible, el que voleu asol·lir. Poseu-ho per escrit junt a les demés coses i arxiveu-ho tot a la carpeta, lligant-la amb la cinta daurada. Penseu en tot el que està relacionat amb el vostre objectiu. Anoteu totes les idees que se us acudeixi i guardeu-les en un lloc segur. Incloueu en aquesta carpeta:


  • Informació específica relacionada amb objetius a assol·lir.
  • Els passos que heu de fer i quan ho fareu.
  • Totes les idees i informació que guardin alguna relació amb el que desitgeu aconseguir.
  • Dibuixos i fotografies que representin aquest objetiu a assol·lir.
  • L'història de persones que es trobin en una situació semblant.
  • Frases que neixin de l'inspiració del moment.
  • Frases amb pensaments positius.

Un cop per setmana enceneu les espelmes i obriu la carpeta. Primer rellegiu el que heu escrit i després repaseu tot el demés absorbint les imatges positivies i la informació. Anoteu amb tinta daurada alguna cosa que fareu, per petita que sigui, la propera setmana, i afegiu aquest paper al vostre fitxer junt amb qualsevol altre material nou que hàgiu pogut trobar. Tanqueu la carpeta i torneu a lligar-la amb la cinta daurada.

Paraules d'ànim

Què passa si no teniu cap objectiu? Si la vida us sembla una eterna rutina i penseu que res, excepte un miracle, pot fer-la més emocinonant, el que necessiteu és un ritual per invocar la vostra inspiració.

NECESSITAREU:

  • Una foto vostra de quan ereu petits (si no en teniu cap, un dibuix que us recordi la vostra infantesa).
  • Un full gran de paper.
  • Un bolígraf.
  • Qualsevol llibre que tingui un fort contingut sentimental per vosaltres (llibres de poesia, el vostre llibre preferit de l'infantesa, etc.)
  • Una espelma.
Inscriviu a l'espelma la runa de la sensibilitat, Lagu , i enceneu-la. Mireu la vostra foto de quan ereu petits i recordeu aquella època. Deixeu que els vostres pensaments vaguin lliurement i us recordin com ereu a les hores. Què us agradava fer? Quines coses us agradaven? Qui eren els vostres amics i a què jugaveu amb ells? Quines eren les vostres assignatures preferides a l'escola? I el vostre programa de tele preferit? Quines aficions i passatemps despertàven el vostre interès? Agafeu el llibre i obriu-lo per qualsevol pàgina. Acluqueu els ulls i assenyaleu amb el dit índex una paraula a l'atzar, (si és alguna paraula com "i" "de" "però", escolliu la següent). Escriviu aquesta paraula amb lletres grans al full de paper. Dibuixeu una linea que surti de la paraula i al final de la mateixa escriviu la primera cosa que la vostra ment assocïi amb ella. Si se us acut alguna cosa associada amb la nova paraula, feu el mateix, dibuixeu vàries linees sortint de la paraula i escriviu les idees que se us acudeixin al final de cada una. Quan ja no se us acudeixin més associacions, torneu a la paraula central. Feu una altre linea i torneu a començar el procés de nou. Seguiu d'aquesta manera fins que les linees i paraules irradïin de la paraula central com les branques d'un arbre i la pàgina estigui plena. En algún lloc enmig d'aquest entremat de paraules hi ha la clau dels vostres desitjos i necessitats. El vostre inconscient sempre intentarà que les associacions sempre estiguin relacionades amb els vostres propis interesos. Si us fixeu, us n'adonareu. Potser veieu alguna cosa, alguna paraula que us motivi i ompli d'energia. Potser descobriu un fil conductor, una idea recurrent que es repeteix. Escriviu un resum del que hàgiu descobert. Si no veieu res clar, oblideu-vos del paper durant un parell de dies. Quan torneu a mirar-lo, apareixerà alguna cosa que abans estava massa a prop per adonar-vos. Reflexioneu sobre aqueste linees durant els dies següents. Visualitzeu-les com si fossin llavors que germinen sota la fèrtil calor de la vostra imaginació. Al final d'aquest procés hauríeu de començar a vislumbrar la direcció que heu de seguir. En quant ho descobriu i trobeu un objetiu, escriviu-lo en un full de paper.

Impulsar un projecte

Resulta agradable tenir un ritual para assenyalar el començament d'una nova empresa o projecte. És una forma positiva de començar, en lloc de deixar-se portar per ell simplement. També pot ser de gran ajut per establir una espècie d'esperit de grup si hi ha vàries persones implicades en el projecte.

NECESSITAREU:

  • Una taula que faci d'altar.
  • Un objete que simbolitzi el projecte.
  • Tots els amulets que pugueu reunir.
  • Flors i espelmes per decorar l'altar.
  • Un bolígraf i fulls de paper.
  • Menjar i beguda per a la cel·lebració.

Si es possible, procureu que alguna altra persona s'involucri en el nou projecte, encara que el ritual també funcionarà si és exclusivament personal. El més important d'aquest ritual és poder aconseguir confiança i entusiasme per tal que el projecte tingui un bon començament. No teniu per què dir a ningú, si no voleu, que teniu un altar. Es tracta tan sols d'un lloc on posar coses, però arregleu-lo el més festivament que pugueu, amb molts colors, cintes i serpentines, espelmes i inclús podeu tirar-hi pètals de flors, lluentons, estrelles o confeti per aconseguir un ambient festiu. També és important la música, els rituals mai s'han de fet en un clima de silenci supulcral. Poseu el símbol que representi l'objetiu enimg de l'altar rodejat per amulets: podeu afegir pètals de quatre fulls, una lluna nova, una estàtua d'un Buda somrient, ferradures o qualsevol altre objecte que tradicionalment porti sort, ja siguin objectes reals o fotos, inclús dibuixos.
Poseu-hi també menjar i begudes a l'altar. Comenceu a definir el projecte: amb quina finalitat ho feu, intencions i objectius i què espereu aconseguir. Si hi ha altres persones amb vosaltres, animeu-les a dir unes paraules de recolzament sobre les seves pròpies esperances i expectatives respecte al projecte. Especifiqueu, tant vosaltres com la resta de persones, quin paper hi teniu en el projecte. Escriviu frases positives i poseu-les a l'altar entre els amulets. Una cosa així com: " Aquest projecte serà tot un èxit", "Estic desitjant començar a treballar en aquest projecte". També escriviu frases més específiques sobre el que voleu aconseguir. Mengeu, bebeu i cel·lebreu aquest nou començament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat