dissabte, 27 de març del 2010

AMOR I ROMANTICISME

Aquest és una sèrie de rituals que us poden ajudar a sentir-vos més pròxims a algú a qui estimeu, tant si es tracta d'un nou amor com d'una relació ja consolidada.

Llaços d'amor

Hi ha alguna persona amb qui us agradaria entrellaçar la vostra vida? Compromoteu-vos clarament en aquest ritual. Recordeu, no obstant, que això no és màgia. Aquesta persona no sentirà automàticament el mateix que vosaltres, però si creieu que la podeu persuadir, endavant, intenteu-ho.

NECESSITAREU:
  • Tres cintes dels vostres colors preferits, de més o menys un metre de llargada.
  • Una espelma de color rosa i alguna cosa per a fer-hi una inscripció.

Graveu la runa del destí, Mann a l'espelma i enceneu-la. Escolliu una de les cintes per simblitzar-vos a vosaltres. Poseu-la entre les mans i penseu per què voleu vincular la vostra vida amb la de l'altre persona. Agafeu la segona cinta per representar l'altre persona. Subjecteu-la i penseu que us atrau d'aquesta persona. Agafeu la tercera cinta, que simbolitza l'amor. Sostingueu-la a la ma i considereu les relacions que heu tingut en el passat, com us sentiu respecte a les relacions en general i sobre aquesta en particular. Lligueu les cintes per un extrem i feu una trena. Mentre ho feu, intenteu visualitzar que esteu unint les vostres dues vides per sempre amb amor. Lligueu bé els extrems. Lligueu-vos aquesta trena a la cintura i porteu-la durant una setmana. Després, poseu-la en un lloc on la pugueu veure amb freqüència, o be porteu-la al bolso o a la butxaca. Si la relació se desenvolupa com ho heu deistjat, poseu la trena sota el coixí o inclús la podeu lligar a la capçalera del llit. Si les coses no surten com desitgeu, allibereru-vos del compromís desfent la trena i cremant-la.

Com conèixer-se mutuament

Algunes persones prefereixen entregar-se a la pasió, mentre que altres prefereixen conèixer-se bé abans. Si teniu una nova relació o una ja establerta, porteu a terme aquest ritual com a preludi del moment culminant.

NECESSITAREU:

  • Espelmes vermelles i de color rosat.
  • Tovalloles.
  • Oli de massatge.
  • Música relaxant.
  • Molt temps i intimitat.

Enceneu les espelmes i poseu música. Despulleu-vos i asseieu-vos mirant-vos l'un a l'altre. Per torns, exploreu amb les mans la cara i coll del company. Seguiu per l'esquena i els braços. Continueu descobrint-vos gradualment d'aquesta manera l'un a l'altre, analitzant les respostes de l'altre, de manera que averigüeu com i on us agrada que us toquin, però sense arribar, de moment, a les zones erògenes. Esteneu les tovalloles a terra o al llit i doneu-vos, per torns, un massatge. Comenceu per l'equena amb moviments suaus i amples. No us preocupeu si no sou experts en fer massatges, el que compte és el contacte físic i la intimitat més que no pas la fisioteràpia. Després del massatge, podeu fer el que us sembli, el que el cos us demani. Si no, finalitzeu la sessió amb un menjar lleuger i una conversa relaxada. En aquest punt, hauríeu de sentir-vos molt còmodes l'un amb l'altre.

Una tassa d'amor

Què hi ha de dolent en una bona poció d'amor a l'estil tradicional? Practiqueu aquest ritual per encendre la passió i enfortir els vincles entre vosaltres dos.

NECESITARÁ:

  • Espelmes vermelles i de color rosat.
  • Música suau.
  • Un grapat de fulles fresques d'alfàbrega.
  • Un vi blanc suau o, com alternativa, aigua mineral o suc de raïm.
  • Un àpat fàcil de menjar amb les mans.

L'afàbrega és l'herba de l'amor a Itàlia, però el seu poder funciona igual de bé a qualsevol part del món. Vesseu el vi sobre les fulles d'alfàbrega, aparteu algunes fulles fresques per guarnició i deixeu el vi a la nevera durant una hora aproximadament, per tal que agafi gust. Poseu-lo en una gerra i guarniu-lo amb les fulles d'alfàbrega que heu separat. Enceneu les espelmes i poseu música. Gaudiu del menjar i del vi. Aprofiteu aquesta oportunitat per brindar pels aspectes positius de cada un. No oblideu apagar les espelmes abans d'abandonar l'habitació.

Quan dos es fan un

Quan les coses funcionen entre dues persones, podeu cel·lebrar una cerimònia per festejar la vostra nova relació. Proveu amb el següent ritual.

NECESSITAREU:

  • Dues espelmes blanques.
  • Una espelma gruixuda.
  • Un got.
  • Vi blanc o suc de fruita.
  • Paper i llapis.
  • Un test.
  • Una planta amb flors blanques.

Millor si compteu amb un altar per aquest ritual. Poseu fotos d'ambdós i records de la vostra relació junt amb moltes flors i plantes verdes. Poseu l'espelma gruixuda al centre i la resta de les coses al voltant d'ella. Escriviu el nom de vosaltres dos en un paper i deixeu-lo a l'altar. Cada un dels components de la parella han d'encendre una espelma. Mentre ho feu, heu de dir a la parella el que us agrada d'ella, quines són les coses de la relació que heu gaudit fins ara i quines són les vostres esperances pel futur. Quan ho hàgiu fet tots dos, enceneu l'espelma grossa del mig amb la flama de les dues epelmes i deixar-les a l'altar com a símbol de les vostres vides individuals i, a la vegada, vinculades. Servir vi o suc en un got i brindar l'un per l'altre i pel futur. Després d'haver begut, trenqueu el got i enterreu-lo al test junt amb la tira de paper amb els vostres noms escrits. Planteu les flors blanques a sobre i cuideu-les amb molta cura. Segelleu el compromís amb un petó.

1 comentari:

  1. Hola, em podries donar el teu correu? Vull consultar-te una cosa sobre aquesta publicació.

    ResponElimina

 
Free counter and web stats Catapings.cat