dissabte, 6 de març del 2010

FESTIVALS (II): BELTANE

També cel·lebrat com el Primer de Maig. El dia 1 de Maig és el dia en què la primavera es converteix en estiu. És una afirmació de la vida, de la bellesa i la juventut, amb les seves Reines de Maig, els seus balls i festes per assegurar la continuïtat de la fertilitat de la terra. Cel·lebreu el Beltane i traieu a fora, física, emocional i espiritualment, la part juvenil i bonica de la vostra personalitat i assegureu el continu floriment del vostre cor, ment i ànima.

ALTAR

Feu el vostre altar el més bonic que pugueu per aquesta festa. Empreu esplèndits teixits pel tapet de l'altar i treieu els millors gerros i canelobres. Tradicionalment, aquest és el dia de l'any en què un pot portar a casa un arç sense que porti mala sort, per tant, aprofiteu l'ocasió. Ompliu l'altar de flors de tot tipus i colors, especialment de les que tenen aroma. Cremeu molt encens, sobre tot de flors com l'àmbar i roses. Incluiu afirmacions relacionades amb la bellesa i a la vostra pròpia vàlua. Asseieu-vos davant el vostre altar i absorviu la bellesa en la profunditat de la vostra ànima.


EL TEMA DEL DIA ÉS...

Plaer i bellesa. Mimeu el vostre cos i intenteu posar-vos de molt bon humor. Avui és aquest dia en que un pot fer servir totes aquelles coses que heu estat guardant per a un a bona ocasió. Feu servir la coberteria i vaixella més fina, mengeu els vostres menjars preferits, envolteu-vos de flors, vestiu les vostres robes més boniques i poseu-vos el millor perfum. Comenceu el dia amb un esmorzar de luxe, el que més us vingui de gust. Esmorzeu mentre escolteu la vostra música preferida i, si és possible, davant d'una bona vista. Si no pot ser, busqueu algun objecte o imatge agradable. Recordeu, l'objectiu del dia és omplir-vos de bellesa. Sortiu a passejar i busqueu la bellesa. Quan la trobeu, inspireu-la profundament per visualitzar l'absorció de la bellesa i la vida i l'expulsió de la negativitat. Preneu-vos uns minuts regularment durant el dia per visualitzar l'absorció de la bellesa. Emporteu-vos un dinar tipus picnic amb el vostre menjar preferit i busqueu un lloc a l'aire lliure per menjar. Disfruteu dels aromes, vistes i sons de la natura mentre mengeu. Preneu-vos la tarda lliure i feu alguna cosa que us agradi de debó o senzillament passeu la tarda amb els vostres amics. A la nit, gaudiu d'un sedant Bany per l'esperit [veure post de 6 de febrer de 2010 "Petits exercicis per aixecar l'ànim(V)] i poseu a l'aigua pètals d'arç i d'altres flors perfumades. Afegiu també els vostres olis perfumats preferits. Poseu una música agradable i preneu un bany a la llum de les espelmes. Visualitzeu com la llum suau de les espelmes es fon amb l'aroma de les flors i inspireu profundament. Imagineu que us impregneu de flors.

Ritual de Beltane

Coneixeu al vostre jo més elevat, la vostra part lliure, creativa, amorosa, sàvia i joiosa mitjançant aquest riutal.

NECESSITAREU:
  • Dues espelmes platejades
  • Llapis i paper

Enceneu les espelmes, respireu profundament i relaxeu-vos. Acluqueu els ulls i imagineu-vos caminant per un jardí del mes de maig, ple de flors i inundat pel cant dels ocells. Sentiu la calor del sol sobre la vostra pell mentre seguiu el sender fins que arribeu a un pont sobre un riu. Travesseu-lo i pugeu les escales fins arribar a una petita glorieta. Asseieu-vos-hi, invoqueu i espereu la presència del vostre jo mé elevat. Quan arribi, doneu-li una bona benvinguda. Parleu amb ell i feu-li qualsevol pregunta que tingueu i rebeu les seves respostes amb comprensió i acceptació. Preneu-vos el temps que calgui per arribar a conèixer aquesta part vostra més elevada. Preneu conciència de la vostra personalitat, saviesa i poders, i com es manifesten dins vostre. Preneu-vos un temps per gaudir senzillament essent aquest aspecte destacat de la vostra personalitat. Finalment, demaneu-li que us mostri una paraula o un símbol del vostre inconscient que us otorgui poder. Agraïu al vostre jo més elevat per aquest retrobament, digueu-li lo contents que esteu de conèixer-lo i lo molt que us agradaria tornar-lo a trobar en un futur. Torneu a les vostres propies passades baixant les escales i travessant el pont. De tornada al món real, dibuixeu el símbol o escriviu la paraula. Observeu-la o digueu-vos-la a vosaltres mateixos per recordar-vos del vostre jo més elevat. Reflexioneu sobre com la saviesa, l'amor, el goig i la força del vostre jo més elevat podrien ajudar-vos i decidiu de quina manera desenvolupareu aquestes virtuts. Torneu a visitar el vostre jo més elevat quan volgueu o quan necessiteu accedir al vostre poder benigne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat