dimarts, 23 de març del 2010

AMULETS I TALISMANS (IV)


Talismà d'elegància


L'elegant salze us aportarà l'inspiració necessària per aquest talismà.


NECESSITAREU:

  • Un matoll de fulles de salze
  • Oli esencial de lavanda
  • Una petita branca de salze d'uns 45 cms.


Prepareu un bany calent i afegiu a l'aigua dues gotes d'oli esencial de lavanda mentre escampeu les fulles de salze per la superficie. Mantingueu agafada la branca de salze mentre us relaxeu a l'aigua. Deixeu que la pàl·lida i daurada llum de les espelmes es fongui amb l'aroma de l'oli i respireu profundament de manera que la barreja penetri en el vostre cos i us sentiu més lleugers i radiants a mida que aquesta llum brillant us vagi inundant. Imagineu el brillant reflexa d'un salze sobre l'aigua. Sentiu el vaivé de l'aigua en el vostre cos i com s'inunda de llum. Deixeu que el vostre cos segueixi el ritme de l'aigua i del salze. Imagineu l'elegància de les seves branques en caure i sentiu com cauen també els vostres braços de la mateixa manera. Sentiu les vostres mans i la punta del dits. Visualitzeu cada cèl·lula del vostre cos plena d'elegància. Intenteu imaginar que aquesta llum pàl·lida i daurada us rodeja amb una aura d'elegància. Mireu la branca de salze que teniu a la ma i tracteu de visualitzar tota l'elegància del salze fluint, junt a la llum i l'aroma, en el vostre interior. Pareu-vos a contemplar-lo per recuperar l'elegància del salze que porteu a l'interior. Feu un nus o anell amb la branca per poder-la portar amb vosaltres. Repetiu aquest mateix ritual sempre que creieu que ho necessiteu.

Bosseta dels quatre elements

Proveu a realitzar aquest talismà procedent de la tradició dels indis nordamericans quan vulgueu mantenir la bona sort, els bons sentiments i el poder personal.

NECESSITAREU:

  • Alguns objectes de la natura que per vosaltres tinguin algun significat simbòlic: pedres, cristalls, llavors, plomes, petxines, etc.
  • Alguna petxina que hàgiu portat de les vacances al mar, una pedra que hàgiu recollit en algun passeig, una ploma que us faci sentir lleugers, una dent de llet del vostre fill, una branca de lavanda del jardí, etc.
  • Un tros d'un material que reflexi el vostre caràcter (seda, cuir, punt pell, etc.) Si ho desitgeu, podeu posar la tela en una bosseta o utilitzar-la com embolcall.
  • Una cinta o cordill.
  • Una epelma i alguna cosa per a fer una inscripció.
  • Encens.
  • Una tassa d'aigua.
  • Una pedra.

Escriviu sobre l'espelma el símbol de la runa de la transformació, Eoh , i enceneu-la. Junt a l'espelma col·loqueu la pedra, l'aigua i l'encens. Agafeu els objectes que heu reunit i contempleu-los durant una estona, poseu-los entre les vostres mans i penseu la importància que tenen per vosaltres. Emboliqueu-los amb el tros de tela i lligueu-lo amb la cinta o cordill. Procediu ara a infondre a aquesta bosseta lligada el poder dels quate elements. Apropeu la tela a la flama de l'espelma intentant visualitzar que tota l'energia del foc passa al petit lligat junt al poder de la tansformació. Al mateix temps, intenteu portar aquesta energia al voste interior, omplint d'ella el vostre esperit. Passeu el lligat sobre el fum que desprèn l'encens i imagineu la claretat de l'aire entrant en ell. Respireu l'aroma de l'encens i porteu aquest sentiment al vostre interior, a la vostra ment i a tot el vostre cos. Sentiu que tot el que hi ha en aquest petit lligat, la ploma, per exemple, està en connexió amb l'aire i s'omple d'energia i poder. Fregueu el lligat amb la pedra i imagineu tot el poder de la terra entrant dins d'ells. Projecteu ara aquesta mateixa energia cap el vostre interior. Sentiu que tot el que hi ha en el lligat està amb connexió a la terra. Per últim, tireu unes gotes d'aigua sobre el lligat i sentiu que l'esperit de l'aigua i del mar entren també dins d'ell. Sentiu que els objectes que embolica, la petxina, per exemple, s'omplen del poder de les marees. Projecteu també aquest poder cap el vostre interior. Agafeu ara el lligat d'objectes i visualitzeu el poder dels elements al seu interior. Porteu-lo sempre amb vosaltres per tal que us recordi la vostra connexió amb ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat