dijous, 11 de març del 2010

ALIMENTS ESPIRITUALS (III)


PREPARANT EL MENJAR

Preparar el menjar té quelcom de màgic. És una espècie d'alquímia que, si realment ho desitgem, pot donar un toc sorprenent als nostres aliments. Podem afegir al menjar bons desitjos, bons propòsits, i inclús ens podem alimentar, en un sentit figurat, amb paraules.


Barrejar

Tracteu de posar tots els somnis i desitjos en el que mengeu. Quan remeneu alguna cosa -la barreja de fer un pastís, ous remenats, mantega, puré de patata, una papilla, inclús una tassa de cafè o te-, feu-ho lentament, i mentre ho feu procureu visualitzar la representació de bons desitjos (amor, felicitat, èxit, tranquilitat, etc.). El pa fet a casa és especialment bo en aquest cas: concentreu-vos intensament en els vostres desitjos mentre ho amasseu. També podem utilitzar els nostres desitjos com si es tractés d'un ingredient més al cuinar els nostres guisats, pastissos de fruita o qualsevol altre plat que porti molts ingredients. Proveu a fer aquests dos rituals que detallem a continuació i adapteu-los a les vostres necessitats específiques.

Despertant l'amor

NECESSITAREU:
  • Espelmes de color rosat (del rosa pàl·lid al carmesí, depenent del grau de passió que volgueu despertar en el vostre interior).
  • Tota mena de fruits secs que pugueu trobar: figues i panses, dàtils, bercocs, préssecs, maduixes, etc. Els fruits més grans talleu-los en trossos petits.
  • Un got de vi negre, o most si preferiu una beguda no alcohòlica.
  • Un recipient ple de fruita.

Enceneu les espelmes. Separeu en grups els fruits secs i assigneu a cada grup el nom d'alguna cosa realcionada amb l'amor: romanticisme, intimitat, passió, amistat, companyerisme, rises compartides, qualsevol cosa que per vosaltres sigui important en aquest moment. Preneu-vos el vostre temps per observar cada grup, procurant visualitzar les qualitats que hàgiu escollit. Bebeu un glop de vi i comenceu a preparar el vostre "pastís d'amor". Vesseu delicadament el vi restant en un recipient i poseu-ho al foc (no deixeu que el vi arribi a bullir). Afegiu els fruits secs, procurant visualitzar que esteu afegint amor. Barregeu suaument, remenant al mateix temps aquests sentiments d'amor que heu posat al recipient. Deixeu refredar per tal que els fruits absorbexin el vi. A continuació agafeu el motlle pel pastís i mentre hi avoqueu la barreja, remenant, intenteu visualitzar remenant també els vostres desitjos d'amor.

Pastís pels ocells

NECESSITAREU:

  • Nous i llavors -de girasol, de carbasssa, etc.- sense sal.
  • Llar de tocino o qualsevol greix natural.
  • Una iogurtera.
  • Una corda.

Separeu les nous i les llavors en dos piles separades. Poseu a cada pila el nom d'una cosa que us preocupi i agobiï. Poseu el llar en una paella i escalfeu-la fins que es fongui. A continuació poseu-hi les nous i llavors. Intenteu visualitzar que el que hi esteu avocant són els vostres problemes i preocupacions. Barregeu amb força, volcant tots els vostres sentiments negatius a la barreja. Poseu la barreja a la iogurtera o altre recipient semblant i deixeu-ho refredar. Un cop refredat, treieu-lo i atravesseu el pastís amb una corda o cordill i pengeu-lo a l'aire lliure. Observeu amb satisacció com els ocells gaudeixen i agraeixen el vostre regal i els vostres problemes desapareixeran junt amb les nous i les llavors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat