diumenge, 21 de març del 2010

MÀGIA PERSONAL (IV)

PROTEGIU-VOS A VOSALTRES MATEIXOS

A no ser que tingueu molta sort, és molt probable que en la vostra vida quotidiana us veieu obligats a tractar amb persones desagradables i enfrontar-vos a situacions difícils. Per desgràcia, la negativitat s'encomana més ràpid que la grip. No deixeu que arribi a vosaltres i us contamini. Portegiu-vos amb aquestes senzilles tècniques que us ajudaran a mantenir la vostra aura i a mantenir-vos sans i estalvis dels atacs de negativitat.

Bombolla de llum

Creeu al vostre voltant una llum abans d'enforntar-vos a una situació difícil i sentiu com tota la negativitat es queda a fora.


NECESSITAREU:
  • Tan sols la vostra persona
Respireu amb calma i intenteu visualitzar un càlid arc de sant martí de llum dins del vostre cor. Mentre respireu lentament, feu que la llum s'extengui fins que us sentiu completament rodejat per una bombolla amb els colors de l'arc de sant martí. Sentiu com aquesta bombolla es torna sòlida i dura. Sentiu-vos en pau i segurs, sabent que tot lo negatiu quedarà fora de la bombolla. Imagineu la difícil situació a la que us teniu d'enfrontar i veieu com tot lo negatiu que es dirigeix cap a vosaltres es refusat una vegada i una altra per la bombolla de llum irirsada.

Amulet protector

Feu un senzill talismà que us pugui protegir de qualsevol mal. Tingueu en compte, però, que el que protegireu és la vostra aura. Si penseu que correu algún perill, feu servir el sentit comú i preneu les mesures necessàries per a protegir-vos.

NECESSITAREU:

  • Una joia: un collaret, una arracada, una polsera... També pot servir alguna cosa que tingui un significat simbòlic, com per exemple, una creu o un pentagrama.
  • Una espelma blanca i alguna cosa per a fer-hi una inscripció.

Escriviu a l'espelma la runa per a la protecció, Elhaz,. Enceneu l'espelma i asseieu-vos relaxadament amb la joia a la ma. Visualitzeu una llum blanca i brillant dins el vostre cor. Respireu lenta i profundament i imagineu la llum extenent-se fins que us veieu embolicat completament per la bombolla brillant. Veieu com la bombolla es solidifica dins una bola lluent la superficie de la qual reflexa com un mirall. Sentiu-vos sa i estalvi dins la bombolla, sabent que tot lo negatiu serà refusat per ella. Visualitzeu algunes situacions en les que us podrieu trobar i veieu amb claredat com tot lo negatiu es refusat per la bombolla que us protegeix mantenint-vos sa i estalvi. Poseu la joia per damunt la flama de l'espelma. Feu que la bola de llum es redueixi, recolliu-la i vesseu-la sobre la joia fins que aquesta vibri i s'ompli de llum i de poder protector. Poseu-vos-la. Quan sentiu que necessiteu protecció, toqueu simplement el vostre talismà i immediatament us sentiureu rodejats per aquesta bola de llum que refusa tota la negativitat.

Esperits protectors

A vegades podem necessitar alguna cosa més poderosa que una bombolla de llum, per molt resistent que sigui aquesta. Feu aquest ritual amb molt de compte. Evidentment, mantindreu allunyada qualsevol negativitat quan us sentiu vulnerables, però també us pot aïllar, allunyant-vos al mateix temps de lo positiu.

NECESSITAREU:

  • Un talismá amb forma d'animal, o una petita figura o amulet que simbolitzi un animal poderós: una dent de llop, un ullal d'ós, representacions de gossos, llops, etc.
  • Una espelma i alguna cosa per a fer-hi una inscirpció.

Escriviu a l'espelma la runa Elhaz, , runa de la protecció. Enceneu l'espelma i asseieu-vos amb el talismà a la ma. Visualitzeu la llum en lo més profund del vostre cor i deixeu que s'extengui fins que us veieu completament embolicat per un gran globus de llum. Imagineu al vostre costat, dins d'aquest globus, la llum de dos animals guardians (gossos mastins, lleons, óssos grisos, etc.) Intenteu sentir la presència d'aquests animals poderosos al vostre costat, caminant amb vosaltres i sentiu-vos segurs i sa i estalvis de qualsevol perill. Visualitzeu situacions en les que us hàgiu sentit insegurs i torneu a reviure-les, imaginant-vos que aquesta vegada esteu amb els vostres animals protectors. Recordeu que estan sota el vostre control. Poseu el vostre talismà en forma d'animal sobre la flama de l'espelma. Concentreu-vos i prejecteu tota aquesta llum que us rodeja en el talismà. Visualitzeu-lo brillant i lluent ple de poder de protecció. Porteu el talismà sempre a sobre i quan el toqueu us sentireu rodejats de llum i al vostre costat la presència dels vostres animals protectors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Free counter and web stats Catapings.cat